Accidente grave pe şoselele din ţară. 13 persoane au fost rănite

Trei accidente grave s-au petrecut duminică noapte şi luni dimineaţă, pe şoselele din ţară. 13 persoane au fost rănite în ultimele ore, fiind transportate de urgenţă la spital.

22 nov. 2021, 08:37
Accidente grave pe şoselele din ţară. 13 persoane au fost rănite
Accidente grave pe şoselele din ţară. 13 persoane au fost rănite

Accidente grave pe şoselele din ţară. Un accident grav s-a petrecut luni dimineaţă, în judeţul Ialomiţa. Şase maşini au fost implicate.

Accidente grave pe şoselele din ţară

Accidentul a avut loc pe DN2, între localităţile Coşereni şi Urziceni.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, în urma impactului au rezultat patru victime care, din primele informaţii, au suferit leziuni uşoare, fiind evaluate medical la faţa locului.

„Traficul rutier se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, pentru acordarea de îngrijiri medicale necesare şi efectuarea cercetării locului faptei, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, precizează Centrul Infotrafic.

Citeşte şi Accident înfiorător în Bacău. Doi copii, printre care un bebeluş de o lună, au murit împreună cu tatăl lor

Accident cu opt victime în Giurgiu

Un alt accident grav s-a petrecut duminică noapte, în localitatea Câmpurelu din judeţul Giurgiu. Doua maşini s-au ciocnit în apropierea unei benzinării. În urma accidentului, opt persoane au fost rănite.

La faţa locului au intervenit de urgenţă mai multe ambulanţe, descarcerarea şi pompierii. Un bărbat a rămas încarcerat în unul dintre autoturisme. Din fericire, acesta a fost scos în siguranţă de pompieri.

Potrivit reprezentanţilor ISU Giurgiu, cele opt victime au fost preluate de echipajele SMURD şi SAJ la spitalele din Capitală.

Un tânăr de 19 ani s-a răsturnat cu maşina, în Neamţ

Citeşte şi Şicanare sângeroasă pe drumul Alexandria – Bucureşti. Doi şoferi de TIR ar fi provocat intenţionat un accident mortal VIDEO

Un tânăr în vârstă de 19 ani a rămas încarcerat după ce autoturismul pe care îl conducea a ieşit de pe carosabil, a lovit un stâlp de electricitate şi s-a răsturnat.

Potrivit ISU Neamţ,  accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, iar la faţa locului au intervenit pompierii cu modulul de descarcerare, un echipaj al SMURD şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

„Ajunşi la locul solicitării, forţele de intervenţie au constatat că un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat după ce a intrat într-un stâlp, iar conducătorul auto a rămas încarcerat. Cu ajutorul echipamentelor şi procedeelor specifice, pompierii au scos din interiorul autoturismului un bărbat de 19 ani, cu semne vitale”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Tânărul a fost preluat de echipajul de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.