Accidente grave pe şoselele din ţară. Două persoane au murit pe loc, iar alte şapte au fost rănite

Două accidente grave s-au petrecut, luni după-amiază, în Gorj şi în Dâmboviţa. Două persoane au murit pe loc, iar alte şapte au fost rănite. Poliţiştii fac cercetări în ambele cazuri.

21 mart. 2022, 18:44

Accidente grave pe şoselele din ţară. Un om a murit și alți cinci au fost răniți după ce două mașini s-au ciocnit frontal, în judeţul Gorj. Un accident mortal a avut loc luni după-amiază şi în judeţul Dâmboviţa. Aici, o femeie a murit, iar alte două persoane au fost rănite grav.

Accidente grave pe şoselele din ţară

Citeşte şi Accident înfiorător pe autostrada A1 București – Pitești! Doi șoferi au murit striviți de două TIR-uri

Accidentul din Gorj s-a petrecut pe DN 67D Târgu Jiu – Baia de Aramă, în zona localităţii Leleşti. Două maşini s-au ciocnit fruntal. Medicii ajunşi la faţa locului s-au chinuit să resusciteze una dintre victime, însă totul a fost în zadar. De asemenea, alte cinci persoane au fost rănite în urma impactului.

„Circulaţia este întreruptă în ambele direcţii pentru aproximativ 45 de minute în vederea efectuării cercetărilor la locul producerii accidentului”, au mai anunţat reprezentanţii Infotrafic.

Un alt accident grav a avut loc, luni după-amiază, pe Drumul Naţional 7, în zona localităţii Tărtăşeşti din judeţul Dâmboviţa. Un autoturism s-a răsturnat după ce s-a izbit violent de un TIR.

Echipajele de descarcerare au intervenit pentru scoaterea din maşină a trei persoane, doi adulţi şi un copil. Primul scos dintre fiarele autoturismului a fost un copil de patru ani. Acesta a fost rănit grav şi a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca din Capitală.

A doua victimă, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, era inconştient în momentul în care a fost descarcerat, fiind transportat de către echipajul SMURD Răcari la Spitalul Elias din Capitală.

Cea de-a treia victimă, o femeie de 44 de ani, a fost scoasă fără puls din autoturism, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultat, fiind declarat decesul.

Cei doi adulţi sunt soţ şi soţie, iar copilul este nepoata lor.

Primele verificări făcute de poliţişti la locul accidentului arată că autoturismul în care se aflau cele trei persoane s-a ciocnit cu un TIR. Pentru a evita impactul, şoferul unui alt autoturism a tras de volan, iar maşina a ieşit pe câmp, fără a se înregistra victime.

Citeşte şi Nouă victime într-un accident extrem de grav provocat de o camionetă condusă de un băiat de 13 ani