Accident înfiorător pe autostrada A1 București – Pitești! Doi șoferi au murit striviți de două TIR-uri

Un accident înfiorător s-a produs în această dimineață pe autostrada A1 București - Pitești, în zona localității Ciorogârla. Doi șoferi au murit, după ce mașinile lor au fost strivite de două TIR-uri.

21 mart. 2022, 11:26

Doi șoferi au murit după ce mașinile lor au fost strivite între două TIR-uri, în dreptul localității Ciorogârla. Nenorocirea s-a produs la kilometrul 17, pe sensul de mers către Capitală.

La faţa locului au intervenit pompierii din cadrul Detaşamentului Bolintin Deal şi ISU Bucureşti Ilfov cu două echipaje de descarcerare, două autospeciale de stingere, cinci ambulanţe SMURD şi elicopterul SMURD.

Echipele de prim-ajutor care au sosit la locul tragediei nu au mai putut face nimic pentru a-i salva pe cei doi șoferi.

„Cele două autoturisme au fost prinse între ansamblurile auto. Din primele informații, sunt două persoane încarcerate, inconștiente. Este vorba despre conducătorii auto. Pompierii acționează pentru descarcerarea acestora și decopertează mașinile pentru a vedea dacă mai sunt și alte persoane implicate. Intervenția este foarte dificilă, deoarece autoturismele au fost strivite”, a transmis ISU Giurgiu.

Ulterior, ISU Giurgiu a confirmat moartea celor doi șoferi.

„Din nefericire, pentru conducătorii auto care se aflau în cele două autoturisme prinse între două autotrenuri pe A 1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 17, în dreptul localităţii Ciorogârla, nu s-a mai putut face nimic, aceştia prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Precizăm faptul că ulterior a mai fost identificat un autoturism implicat în acest accident, care a fost uşor avariat. Cazul a rămas în atenţia Poliţiei pentru cercetări”, a declarat, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Nicoleta Beianu.

Poliția continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea tragediei.

Citește și Nouă victime într-un accident extrem de grav provocat de o camionetă condusă de un băiat de 13 ani

Citește și Val de accidente pe şoselele din România. Doi şoferi au murit pe loc