NOAPTEA ACCIDENTELOR RUTIERE: Opt persoane au fost grav rănite VIDEO

Trei tineri din Suceava au fost grav răniţi după ce maşina în care se aflau a derapat din cauza vitezei şi a ajuns într-un gard. Şi la Bistriţa, patru tineri au ajuns la spital după ce au intrat cu maşina într-un pom. Iar în Argeş, două maşini s-au ciocnit violent şi un adolescent de 15 ani a fost grav rănit.

RomaniaTV.net
02 dec. 2012, 06:24
NOAPTEA ACCIDENTELOR RUTIERE: Opt persoane au fost grav rănite VIDEO

Trei tineri din Suceava mergeau la o petrecere, când, la un moment dat, şoferul de 19 ani a pierdut controlul volanului şi a intrat în gardul unui bar din comuna Udeşti.

Cei trei tineri au fost răniţi şi au ajuns la spital. Pentru că se afla într-o stare mai gravă, şoferul a fost transferat la o clinică din Iaşi. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru a se stabili dacă nu era băut la momentul accidentului.

La Bistriţa, patru tineri, două fete şi doi băieţi, au fost răniţi după ce au intrat cu maşina într-un copac, imediat ce au ieşit dintr-un club. Pompierii s-au chinuit mai bine de o oră să scoată trei victime rămase încarcerate.

Accident violent şi la ieşirea din oraşul Topoloveni, Argeş. Un şofer de 20 de ani a vrut să facă o depăşire într-o curbă, nu s-a asigurat şi a lovit o altă maşină. Cel mai grav a fost rănit un adolescent de 15 ani, pasager în maşina şoferului vinovat. Acesta a fost a adus la Spitalul Bagdasar Arseni din cCpitală. Şoferul vinovat s-a ales cu dosar penal.