Accidente grave pe şoselele din ţară. Un şofer a rămas încarcerat după ce a intrat cu maşina într-un TIR, iar un motociclist a murit

Mai multe accidente grave s-au petrecut luni, pe şoselele din ţară. Un şofer a rămas încarcerat după ce a intrat cu maşina într-un tir, iar un motociclist a murit.

13 sept. 2021, 15:15
Accidente grave pe şoselele din ţară. Un şofer a rămas încarcerat după ce a intrat cu maşina într-un TIR, iar un motociclist a murit
Accidente grave pe şoselele din ţară. Un şofer a rămas încarcerat după ce a intrat cu maşina într-un TIR, iar un motociclist a murit

Accidente grave pe şoselele din ţară. Un șofer a rămas încarcerat după ce mașina sa a fost izbită de un TIR. Incidentul s-a petrecut pe E85, în dreptul localității Boureni din comuna Moțca.

Accidente grave pe şoselele din ţară

Citeşte şi Accident înfiorător în Mureş. Doi morţi şi trei răniţi, printre care şi un copil, după ce două dube s-au ciocnit violent

Potrivit primelor informaţii, şoferul este cooperant, însă are membrele inferioare prinse sub bord. La faţa locului intervin un echipaj de stingere cu modul de descarcerare și un EPA de la Secția Pașcani. De asemenea, a fost trimis şi un elicopter SMURD,

Tot luni, un motociclist a murit în urma unui accident produs luni pe DN 1, între localităţile Cristian şi Sibiu, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

„Pe DN 1, la kilometrul 217+350 m, între localităţile Cristian şi Sibiu, judeţul Sibiu, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi un motociclist. În urma impactului, cel din urmă a fost aruncat în afara părţii carosabile şi a decedat”, se arată într-un comunicat transmis de Centrul Infotrafic.

Potrivit sursei citate, traficul rutier este oprit pe sensul de mers spre Cristian şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, fiind dirijat de poliţişti.

Accident îngrozitor! Bunică ce traversa regulamentar, spulberată de o camionetă pe trecerea de pietoni

Citeşte şi Accident cumplit. Două microbuze au intrat în coliziune pe Bulevardul Gării Obor din Capitală. Șapte victime

Accident cumplit sâmbătă dimineața la Unirea, în județul Bistrița Năsăud. O camionetă a spulberat o bătrânică de 83 de ani, care traversa regulamentar pe la trecerea de pietoni.

Accidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere. Bătrâna se angajase în traversarea străzii, iar la mijlocul trecerii de pietoni a fost lovită din plin de o camionetă, aruncând-o câțiva metri. Nu a mai avut nicio șansă de a fi salvată.

Șoferul autoutilitarei, un tânăr de 20 de ani din Blăjenii de Sus, a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit un dosar penal de ucidere din culpă pe numele șoferului.