Accidente în Capitală. Un şofer beat a intrat într-un parapet, iar un altul s-a răsturnat pe linia de tramvai

Accidente spectaculoase, în Capitală. Un şofer bine ameţit de alcool a intrat cu maşina într-un parapet din Pasajul Unirii. Pe Bulevardul Timişoara, un alt şofer, începător, şi-a distrus autoturismul după ce s-a răsturnat pe linia de tramvai.

23 dec. 2013, 07:39
Accidente în Capitală. Un şofer beat a intrat într-un parapet, iar un altul s-a răsturnat pe linia de tramvai

Un bucureştean beat s-a urcat la volan, duminică seară, şi a plecat la plimbare pe străzile din centrul Capitalei, potrivit România TV. În Pasajul Unirii a pierdut controlul maşinii, a lovit un perete despărţitor, apoi a ricoşat în stâlpii de pe mijlocul şoselei.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au descoperit că bărbatul avea o alcoolemie de 0.98 la mie alcool pur în aerul expirat. Bucureşteanul s-a ales cu dosar penal şi cu permisul de conducere suspendat.

Pe Bulevardul Timişoara din Capitală, un şofer care avea permisul de numai nouă luni s-a răsturnat cu maşina pe linia tramvaiului 25. „Era foarte mult polei pe jos. Am vrut să schimb benzile şi am derapat”, a declarat şoferul.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În maşină mai erau trei persoane, însă nimeni nu a fost rănit.

CITEŞTE ŞI: Un BOLID DE LUX s-a făcut praf în Cluj. Şoferul gonea în oraş cu viteză foarte mare