Accidente teribile pe Autostrada Soarelui. O femeie aflată pe motocicletă a MURIT. O gravidă, rănită într-un carambol cu 5 maşini

Traficul este restricţionat sâmbătă dimineaţă pe Autostrada Soarelui (A2) Bucureşti - Constanţa, după ce au avut mai multe accidente. O femeie a murit, după ce motocicleta pe care se afla a fost lovită de şoferul unei maşini. În urma impactului violent, motociclistului i-a fost secţionat unul dintre picioare. De asemenea, un carambol cu cinci maşini s-a produs tot pe Autostrada Soarelui.

RomaniaTV.net
18 iul. 2020, 04:44

UPDATE: Motociclistul a fost luat cu elicopterul, în timp ce femeie care alături de el a murit în salvare. Totodată, a avut loc un carambol cu cinci mașini în care se aflau 20 de oameni. Două persoane, printre care o gravidă, au fost rănite.

Ciocnirea dintre maşină şi motocicletă a avut loc la kilometrul 99 de pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi. Femeia aflată pe motocicletă a fost proiectată pe asfalt, fiind găsită inconştientă de medicii trimişi de urgenţă la faţa locului. De asemenea, motociclistului i-a fost secţionat unul dintre picioare.

Din primele informaţii, femeia este în stop cardiorespirator. Un elicopter SMURD a fost solicitat în zonă.

Valorile de trafic sunt ridicate în zonă.

Carambol cu cinci maşini pe A2, la Drajna. O femeie însărcinată a fost rănită 

De asemenea, Centrul Infotrafic, din cadrul Poliţiei Române, a anunţat că sâmbătă traficul rutier se desfăşoară îngreunat pe A2 Bucureşti-Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 103, unde s-a produs un carambol în care au fost implicate cinci autoturisme.

Blocajul este în zona localităţii Drajna, judeţul Călăraşi.

„Din primele date, o persoană a suferit leziuni, primind îngrijiri medicale la faţa locului. Traficul a fost restricţionat pentru aproximativ cinci minute, revenind la normal, însă s-a format coloană de autoturisme în zonă”, anunţă Infotrafic.

Sunt semnalate valori în creştere ale traficului pe sensul către litoral al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa, dinspre Centura Capitalei către Constanţa, la nodul rutier din zona comunei Glina, judeţul Ilfov.

Estimare alarmantă! Raed Arafat crede că sâmbătă se va înregistra un număr-record de infectări, aproape 900 de cazuri