Accidente la competiţia de hard enduro de la Sibiu. Un copil a fost rănit de o motocicletă

Competiţia de hard enduro de la Sibiu a debutat cu un lanţ de accidente. Un copil a fost accidentat uşor după ce un concurent s-a dezechilibrat şi a căzut cu motocicleta peste spectatori. De asemenea, potrivit România TV, din cauza traseului foarte dificil, alţi doi motociclişti s-au rănit: unul şi-a fracturat un picior iar altul şi-a luxat mâna în timpul unui salt.

03 iul. 2013, 08:54
Accidente la competiţia de hard enduro de la Sibiu. Un copil a fost rănit de o motocicletă

Un copil aflat în public a fost uşor lovit de unul din motocicliştii care au concurat marţi după-amiază la cea de-a X-a ediţie a celui mai dificil raliu hard-enduro din lume, Red Bull Romaniacs, de la Sibiu.

Potrivit Agerpres, practic motocicleta a fost scăpată de sub control chiar la unul din cele 15 obstacole din traseu, ricoşând în public. Incidentul a avut loc la doar câţiva metri de jandarmii care asigurau ordinea şi fotografii acreditaţi la eveniment, mai mult incidentul a avut loc la câteva momente după ce chiar unul din organizatorii competiţiei, Andy Fazekas, fusese în acel loc pentru a le cere jandarmilor să fie atenţi ca nu cumva să aibă loc un accident.

Concurentul care nu a mai putut controla motocicleta, a fost aruncat la câţiva metri în publicul aflat dincolo de gardul de protecţie, căzând peste oameni. Iniţial, în urma impactului, câţiva oameni au fost la pământ, dar cel care a acuzat dureri, este un copil, însoţit la raliu, de tatăl său. Jandarmii au ajutat pilotul să se ridice, după care acesta a reluat cursa.

Potrivit România TV, un alt concurent şi-a luxat o mână în timp ce efectua un salt periculos, iar un alt accident a avut loc şi în calificări, când un concurent şi-a fracturat un picior după ce s-a dezechilibrat şi a căzut de pe motor.