Accidente mortale pe mai multe drumuri din România. O șoferiță a rămas suspendată cu mașina pe gardul unei gospodării, după ce a lovit un cal

Un accident mortal a avut loc marți dimineața pe DN 64, în județul Vâlcea. Un bărbat de 45 de ani a murit, după ce mașina în care se afla a părăsit șoseaua și s-a răsturnat. În Argeș, o șoferiță a rămas suspendată cu mașina pe gardul unei gospodării, după ce a lovit un cal.

19 dec. 2023, 09:50
Accidente mortale pe mai multe drumuri din România. O șoferiță a rămas suspendată cu mașina pe gardul unei gospodării, după ce a lovit un cal

Un accident grav s-a produs marți dimineață în județul Argeș. O șoferiță a lovit un cal aflat pe carosabil, iar apoi a pierdut controlul mașinii care s-a înfipt într-un gard. Mașina a rămas suspendată, iar șoferița a fost extras de pompieri.

Potrivit IPJ Argeș, accidentul s-a produs pe DJ 731, în Coșești. Persoana care conducea autoturismul este o femeie de aproximativ 53 de ani, care a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital. Calul a murit în urma impactului.

Citește și: COD RUTIER 2024. Schimbarea prin care şoferii primesc direct amenda în plic

Un bărbat de 45 de ani a murit şi alte două persoane, una fiind minoră, au ajuns la spital, marţi dimineaţa, după ce autoutilitara în care se aflau s-a răsturnat în localitatea Ioneşti, au anunţat autorităţile din Vâlcea.

„În această dimineaţă, în jurul orei 05,00, poliţiştii din Drăgăşani au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 64, soldat cu victime. Din verificările preliminare efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din judeţul Olt, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN 64, în localitatea Ioneşti, la km 93+ 300 m, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, răsturnându-se în afara părţii carosabile”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea a informat că echipajele medicale nu au mai avut ce face pentru una dintre victime, un bărbat de 45 de ani, pasager în autovehicul, care a fost declarat decedat la scurt timp de la sosirea forţelor de intervenţie, în timp ce celelalte două victime, un copil în vârstă de 14 ani şi şoferul dubei, au fost preluate şi transportate la Spitalului Judeţean Vâlcea după ce au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

 

Un bărbat de 23 de ani a murit după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un microbuz, în Dolj

Un bărbat de 23 de ani a murit într-un accident rutier produs în judeţul Dolj, după ce maşina pe care o conducea a intrat într-un microbuz care circula din sens opus.

“Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Craiova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 55, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, ar fi intrat pe sensul opus de deplasare, intrând în coliziune cu un microbuz condus de un bărbat, de 56 de ani”, au precizat poliţiştii.

În urma evenimentului şoferul în vârstă de 23 de ani şi-a pierdut viaţa.
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Citește și: Mesajele ciudate găsite de șoferii din Buzău pe mașini. Ce le este interzis să facă de astăzi. Se lasă cu amenzi și cu ridicarea autovehiculului

 

Accident cu microbuz de persoane în Cluj

Un accident în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz cu 9 pasageri s-a produs marţi dimineaţă în localitatea Jucu de Mijloc, din judeţul Cluj.

”Pe DN 1C, localitatea Jucu de Mijloc, judeţul Cluj, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz în care se aflau 9 persoane”, anunţă Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.