Accidente rutiere în Dej şi Valea Oltului. Un bărbat a murit, iar alţi 3 sunt în stare gravă

Accidente grave pe străzile din România noaptea trecută. În Dej, trei oameni au ajuns la spital după ce maşina în care erau s-a izbit de un pod, iar apoi a ajuns în şanţ. Pe Valea Oltului, şoferul unei dubiţe nu a mai avut nicio şansă după ce a intrat într-un tir.

RomaniaTV.net
09 apr. 2017, 05:42
Accidente rutiere în Dej şi Valea Oltului. Un bărbat a murit, iar alţi 3 sunt în stare gravă

Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte, iar alţi doi au fost grav răniţi, în urma unui accident petrecut pe drumul ce leagă leagă Dejul de Bistriţa, informează România TV. Şoferul, în vîrstă de 35 de ani, a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, s-a izbit cu maşina de un cap de pod şi apoi a ajuns în sanţ.

Citeşte şi Val de accidente pe şoselele din judeţul Braşov. Şase persoane au fost rănite

O ambulanţă aflată în trecere a oprit prima la locul accidentului. Personalul medical l-a găsit pe şoferul în vârstă de 35 de ani în stop cardio-respirator şi a început imediat manevrele de resuscitare.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz şi urmează să stabilească dacă şoferul a apăsat prea tare pedala de accelerație sau dacă a adormit la volan.

„Am auzit o bubuitura si cand am iesit afara masina era aici in sant. S-a incercat foarte mult resuscitarea. Norocul a fost salvarea asta care a oprit sa ii ajute”, a spus un maror la accident.

Un accident mortal a avut loc pe Valea Oltului. Şoferul unei dubiţe nu a mai avut nicio şansă după ce s-a izbit frontal de un tir. În zonă traficul a fost blocat câteva ore şi s-au format coloane de maşini de zece km.