Accidente şi incidente grave în trafic la sfârşitul săptămânii. Poliţiştii au făcut uz de armă

Un şofer a fost oprit cu focuri de armă, în Mureș după ce a rănit o agentă și a încercat să fugă. În toată ţara, au avut loc multe coliziuni grave, soldate cu morţi şi zeci de răniţi.

28 mai 2023, 07:36

Accidente grave în weekend, România fiind prima în acest top negru în Uniunea Europeană. Un accident rutier a avut loc între trei maşini pe DN 67, în localitatea Cocorova, judeţul Mehedinţi. În urma impactului au rezultat opt victime, care vor fi transportate la spital pentru investigaţiile medicale necesare.

Sursa citată mai spune că circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers şi este estimată reluarea traficului în 60 de minute.

Accidente în lanţ în toată ţara! Un şofer a ieșit cu mașina în decor, după ce autoturismul s-a izbit de un pod la Argineşti

Sâmbătă dimineață, s-a produs un accident în localitatea Arginești. Un autoturism a ieșit în afara părții carosabile. Conform primelor informații, șoferița de 35 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, în localitatea Arginești și având alte preocupări, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în decor, mașina intrând în coliziune cu un pod. Din accident, a rezultat vătămarea corporală a unei persoane de 69 de ani.

„Un echipaj de pompieri din cadrul Stației Strehaia a intervenit cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare la un accident rutier, produs pe DN 6, pe raza localității Arginești. În accident, a fost implicat un singur autoturism, care a părăsit partea carosabilă. La sosirea pompierilor, persoanele se autoevacuaseră. O singură persoană a necesitat îngrijiri medicale, ulterior fiind transportată, în stare de conștiență, la spital de către un echipaj SAJ Dolj. Pompierii au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor la autoturismul implicat în accident.”, transmite ISU Mehedinți.A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au intervenit la un accident produs pe DJ 107B, în afara localității Slimnic. Șoferul unei autoutilitare a pierdut controlul direcției de mers din cauza unor defecțiuni la sistemul de direcție. În urma accidentului, șase bărbați au fost transportați la UPU Sibiu.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat faptul că, în timp ce conducea o autoutilitară dinspre Loamneș spre Slimnic, pe fondul unor defecțiuni la sistemul de direcție, un bărbat în vârstă de 53 de ani, din Păuca, a pierdut controlul direcției de deplasare și s-a răsturnat pe marginea carosabilului”, arată IPJ Sibiu.

VIDEO Accident teribil la Raliul Argeșului. Unul dintre piloți a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat în afara traseului

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto și a celor cinci pasageri pe care îi transporta, adulți, cetățeni străini, cu toții fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

„La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, 1 ATPVM, 1 ASAS, 1 descarcerare. Echipajele au evaluat medical 6 bărbați, în vârstă de 36, 36, 45, 51, 55 și 63 de ani. Aceștia sunt transportați la UPU Sibiu, conștienți și cooperanți cu răni ușoare”, transmite și ISU Sibiu.

Șofer oprit cu focuri de armă, în Mureș. Ce au descoperit polițiștii, după ce a rănit o agentă și a încercat să fugă

Incident grav în Mureș, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un bărbat care s-a urcat la volan fără permis, a lovit cu mașina o agentă de la circulație. Omul conducea pe un drum județean, când polițiștii au vrut să-l oprească. A refuzat, așa că oamenii legii au tras focuri de avertisment.

Citește și: Ultimii bani de la UE pentru construcţia de autostrăzi în România. Ce va urma după 2030 | EXCLUSIV

Când într-un final a oprit, a refuzat să se legitimeze. La un moment dat, a încercat să scape și a demarat în marșarier, dar a lovit-o pe agenta aflată în spatele mașinii.

Femeia s-a ales cu răni la un picior, dar nu a avut nevoie de spitalizare. Șoferul de ocazie a fost dus la spital pentru recoltare de probe.

S-a deschis o anchetă pentru ultraj, conducere fără permis și distrugere. Se pare că în trecut bărbatul ar fi fost internat la psihiatrie.