Accident în lanţ pe DN1. Un şofer a lovit o maşină a MAI şi un bărbat care făcea o pană

Un şofer a intrat cu autoturismul, în localitatea Băneşti, judeţul Prahova, într-o maşină a MAI iar apoi a lovit un bărbat care făcea o pană, în incident fiind implicate patru persoane.

RomaniaTV.net
30 mai 2020, 08:48

„DN 1- KM 85+700 m, până în localitatea Băneşti, pe sensul spre Braşov: Din primele verificări, un auto MAI care se deplasa la o sesizare ar fi fost lovit în partea din spate dreapta de un alt auto, care nu ar fi păstrat distanţa regulamentară şi ulterior şi-ar fi continuat deplasarea, acroşând un bărbat ce se afla în spatele maşinii sale, oprite din motive tehnice. La acest moment se efectuează cercetări la faţa locului, traficul fiind dirijat”, a anunţat ISU Prahova.

Conform unei informări anterioare, bărbatul care făcea pana la maşină, de 51 de ani, şi un minor de 13 ani au fost transportaţi la spital.

La faţa locului au fost mobilizate un echipaj de stingere şi unul de prim ajutor.

Urmărire ca în filme pe străzile din Bucureşti. Un poliţist a fost lovit cu maşina de şoferul vitezoman

Şi un poliţist rutier din Bucureşti a fost accidentat de un şofer care fusese oprit întrucât circula cu viteză şi care a refuzat să se legitimeze sau să coboare din maşină. Agentul a încercat să îl scoată din autoturism, dar şoferul a pornit cu poliţistul agăţat de maşină. El a fost oprit după o urmărire de colegii poliţistului şi a fost dus la audieri. 

Potrivit Brigăzii Rutiere, sâmbătă, în jurul orei 2.30, un agent de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe şoseaua Ştefan cel Mare, i-a făcut semn să oprească unui şofer care înregistrase o viteză peste limita admisă pe arteră, conform măsurătorii cu aparatul radar.
 
„Conducătorul auto a refuzat să se legitimeze, fapt pentru care s-a încercat extragerea acestuia din maşină, moment în care a demarat cu agentul de poliţie agăţat de autovehicul. Şoferul şi-a continuat deplasarea, fiind urmărit de către colegii de echipaj ai poliţistului rutier. La intersecţia Şos. Ştefan cel Mare cu Calea Dorobanţilor conducătorul auto a executat o manevră şi a lovit un panou matalic de protecţie al unei construcţii”, a transmis sursa citată.
 
Ulterior, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a fost imobilizat şi dus la sediul Brigăzii Rutiere pentru audieri.
 
Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, fiind efectuate cercetări pentru ultraj.

loading...
Partenerii noștri