Această băutură topeşte grăsimea imediat, dacă este consumată seara înainte de culcare

Cu greu poate cineva sa faca fata senzatiei de foame din timpul serii, iar acest lucru duce, in cele mai multe situatii, la ingrasarea peste medie, din cauza obiceiului de a manca seara.

02 apr. 2016, 09:55
Această băutură topeşte grăsimea imediat, dacă este consumată seara înainte de culcare

Preparatul pe care vi-l prezentam in continuare are capacitatea de a arde grasimile pe timpul noptii, chiar daca obisnuiti sa manancati seara inainte de culcare, scrie secretele.com. Dupa ce cititi ce contine, sigur nu va fi nevoie sa mergeti sa cumparati ingrediente scumpe pentru a-l prepara, intrucat le aveti deja in camara.

Citeşte şi Adevărul despre curele de detoxifiere

Incearca aceasta bautura chiar din aceasta seara si vei arde grasimile in timp record

Bautura are un efect revigorant si este foarte folositoare in subtierea taliei, avand in vedere ca actioneaza direct asupra grasimii. Ea contine multi nutrienti, vitamina C si enizme care actioneaza sinergetic asupra taliei si o subtiaza, topind efectiv grasimea. Totodata va imbunatati si functionarea metabolismului, digestia, si va diminua apetitul din ziua urmatoare.

Pentru a prepara o singura doza din acest amestec vei avea nevoie de :

– 3-4 cubulete de sfecla rosie curatata si spalata

– o radacina de 2-3 cm de ghimbir

– o jumatate de lamaie taiata felii

– 250 de ml de apa

Citeşte şi Sfecla roşie: Motive să o incluzi în dieta ta

Mod de preparare:

Cu o jumatate de ora inainte sa consumi miraculoasa bautura, asaza intr-un vas cubuletele de sfecla rosie, ghimbirul tocat marunt si feliile de lamaie. Toarna apoi peste acestea, apa, agita putin si lasa-l sa stea aproximativ 30 de minute, timp in care se vor elibera in apa compusii necesari arderii grasimilor.

Dupa ce a trecut timpul, strecoara amestecul si consuma partea lichida!

Consumul regulat al acestei bauturi va arde grasimile in exces, va preveni acumularea de grasimi noi in organism si totodata va detoxifia cu succes ficatul, eliminand toxinele acumulate in exces.