Bautura care iti reduce grasimile abdominale. Consum-o inainte de culcare

Este important sa constientizezi faptul ca detoxifierea este esentiala pentru organism. Prin detoxifiere elimini toate toxinele din corp si, astfel, absorbtia nutrientilor din alimente se va imbunatati. Compusii cancerosi si toxici sunt, de asemenea, neutralizati in timpul detoxifierii.
Alina Costache
08 mai 2024, 22:36
Bautura care iti reduce grasimile abdominale. Consum-o inainte de culcare

Mai jos este prezentata o bautura uimitoare care are abilitatea de a accelera metabolismul, imbunatateste sistemul imunitar, curata organismul de toxine si, in acelasi timp, ajuta la scaderea in greutate.

Grasimea abdominala este legata de hipertensiune, diabet si dezvoltarea unor boli ale inimii.
Multe studii au aratat ca excesul de grasime pe abdomen este primul semn al diabetului de gradul 2. In acelasi timp, poate cauza si moarte subita, potrivit unei cercetari publicata in revista Journal Hearth.

Reţetă de socată, băutura cu care te dregi după excesele de Paşte
Daca esti hotarat sa scapi de grasimea abdominala atunci trebuie sa incepi sa faci miscare in mod regulat si sa mananci sanatos. Apoi sa consumi aceasta bautura ce contine ingrediente ce ard grasimile ceea ce te va ajuta sa-ti atingi obiectivul.

Ingrediente
– ½ lamaie;

– 1 castravete;

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Ai insomnie? Iata alimentele care iti ajuta somnul sau ti-l distrug 

Insomnia este una dintre problemele omului modern care trebuie sa munceasca, sa traiasca si chiar sa doarma in viteza. Grijile pentru ziua de maine nu-ti dau pace nici macar in dormitor, asa ca nu este de mirare ca insomnia a devenit ceva obisnuit astazi. Insa dincolo de stres, insomnia poate fi mentinuta inclusiv de ceea ce mananci sau bei.

Daca ai sti ca un anume aliment te-ar ajuta sa dormi mai bine nu l-ai alege? Sau nu te-ai feri de produsul care iti alunga somnul? Acum ai posibilitatea sa afli ce trebuie sa mananci si ce trebuie scos de pe lista de produse pentru a scapa de insomnie.

Alimentele bogate in triptofan alunga insomnia
Cu totii am auzit de efectele aproape magice ale laptelui cand este vorba de somn. Insa stii motivul acestei abilitati? Produsele lactate contin triptofan, un aminoacid esenţial care ajuta la inducerea somnului natural. Alte alimente bogate in triptofan sunt alunele, semintele, bananele, mierea si oule.

Băutura care te ajută să slăbeşti un kilogram pe săptămână. Reţeta miraculoasă a fratelui Daniel de la Mănăstirea Slănic

Anumiti carbodidrati lupta impotriva insomniei
Produsele bogate in carbohidrati completeaza lactatele intrucat conduc triptofanul in sange si astfel devii brusc somnoros. Printre alegerile excelente care sa te ajute sa ai un somn de calitate se numara un bol cu cereale si lapte, iaurt cu biscuiti sau paine cu branza.

O gustarica inainte de a merge la culcare tine insomnia departe
Daca insomnia nu-ti da pace, putina mancare in stomac te poate ajuta sa o alungi. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa exagerezi cu mancatul. Mancarea grasa nu va face decat sa-ti suprasolicite sistemul digestiv, iar rezultatul nu va fi cel dorit de tine. De asemenea, proteinele, parte esentiala in timpul zilei, sunt alegeri neinspirate cand este vorba de somn. Alimentele cu un continut ridicat de proteine sunt mai greu de digerat. Renunta la mancarurile de acest tip si limiteaza-te la o gustarica: un pahar cu lapte si biscuiti.

Burgerii si cartofii sunt aliatii de nadejde ai insomniei
Iata inca un motiv pentru a evita mancarurile grase: cercetarile in domeniu au demonstrat ca persoanele care consuma frecvent mancaruri grase nu doar ca iau in greutate, insa au si probleme cu somnul. In plus, poti avea si arsuri la stomac din cauza mancarurilor prea grase, dar si din cauza mancarurilor prea picante. Nu consuma nimic condimentat cu cel putin patru ore inainte de culcare.

Insomnia este intretinuta de cafeina ascunsa
Nu este nici o surpriza faptul ca pana si o cescuta de cafea bauta seara poate sa-ti alunge somnul. Chiar si cafeina moderata produce insomnie. Insa nu uita de cafeina din alte surse precum ciocolata, cola, ceai sau cafeaua decofeinizata. Pentru a avea parte de un somn de calitate renunta la toate acestea inainte de a merge la culcare.

Citește mai multe pe sfatulparintilor.ro

 

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Metoda simplă prin care îți găsești telefonul pierdut, chiar dacă e oprit. Orice utilizator trebuie să o cunoască
Capital.ro
Ungurii vor fi STĂPÂNII României. Dau lovitura finală: Pornim la drum
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Bani de la stat pentru românii care vor mașini electrice! Ce trebuie să facă?
Adevarul
Caravană electorală, atacată cu bâtele într-o comună din județul Buzău VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Zodiile care se îndrăgostesc. Pentru unii nativi vine dezastrul în relație
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
LIVE VIDEO | Marea finală Survivor All Stars 2024: Și câștigătorul este…
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Raisa ar fi fost ucisă pentru o bucată de pâine. Verișorul copilei a avut un exces de furie în momentul în care a fost nevoit să-și împartă hrana
Capital.ro
Schimbare în TOATE MAGAZINELE din România. Acest lucru va deveni INTERZIS prin lege
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECALCURAREA PENSIILOR se va putea face RAPID! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'