Această mamă a ABUZAT de alcool în timpul sarcinii. Cum arată fiica ei, la 43 de ani

Karli Schrider are 43 de ani, dar ea are gândirea unui copil de clasa întâi. Mama ei a consumat alcool în timpul sarcinii, neştiind care sunt riscurile sindromului alcoolismului fetal.

RomaniaTV.net
04 feb. 2016, 12:04
Această mamă a ABUZAT de alcool în timpul sarcinii. Cum arată fiica ei, la 43 de ani

Kathy Mitchell este mama despre care îţi vom povesti mai multe astăzi. Ea vrea să îşi spună povestea, chiar dacă este vorba de un subiect de care nu este mândră. Este purul adevăr: când era adolescentă, Kathy a consumat alcool în timp ce era însărcinată cu fiica ei, Karli. Aceasta a fost o greşeală care le-a schimbat viaţa, atât mamei, cât şi fiicei.

Karli (foto) are acum 43 de ani, dar are gândirea unui (dezvoltarea) unui elev de clasa întâi. În casa în care femeia locuieşte împreună cu mama şi tatăl ei vitreg, Karli colecţionează păpuşi şi poşete, dar îi place să coloreze tot ce este legat de Hello Kitty. Karli are sindromul alcoolismului fetal, rezultatul expunerii la alcool în timp ce se afla în uterul mamei sale.

Citeşte şi  Cum arată copilul născut de o femeie care a băut, a fumat şi s-a drogat pe durata sarcinii

Deşi se află la vârsta a doua, Karli nu are nimic din conştientizarea, auto-determinarea şi independenţa pe care cele mai multe dintre noi le consideră normale pentru o femeie adultă. Femeia nu poate recunoaşte reperele sociale, este uşor de manipulat şi nu poate prezice comportamentele periculoase.

Ea poate doar să urmeze o singură regulă, la un moment dat, şi nu înţelege anumite lucruri. Karli poate traversa strada la o trecere de pietoni iluminată, dar dacă lumina este întreruptă, femeia va sări în faţa maşinii. Deşi are 43 de ani, îi place să poarte haine drăguţe, dar nu îşi poate aminti să se spele pe dinţi.

Pentru Kathy, Karli este pur şi simplu o fiică ce a avut nevoie toată viaţa de mama ei.

„Eu îmi ador fiica mea, e foarte scumpă. Ea este şi va fi pentru totdeauna un copil nevinovat. Dar nu trece nicio zi în care să nu mă întreb ‘Ce-ar fi fost dacă…? Ce ar fi fost dacă alcoolul nu ar fi făcut parte din viaţa mea?’ „, se întreabă Kathy.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.