Această plantă îţi curăţă sângele de toxine

Plantele au marele avantaj că le poți folosi adesea pentru a-ți menține sănătatea și pentru a remedia anumite dereglări din organism.

RomaniaTV.net
01 mart. 2018, 09:38
Această plantă îţi curăţă sângele de toxine

Una dintre cele mai cunoscute plante, aromate este busuiocul, considerat ca fiind un adevărat medicament, are multiple întrebuințări și este o adevărată minune pentru organismul uman.

Imediat cum vei introduce în alimentația ta această plantă considerată pe alocuiri condiment vei reuși să ții sub control presiunea arterială.
Primii care au descoperit efectele benefice ale acestei plante au fost egiptenii. 
În plus, busuiocul are proprietăți antioxidante și previne anumite tipuri de cancer, ajută considerabil la curățarea vasele de sânge de toxine și reziduuri toxice, previne creșterea colesterolului și apariția osteoartritei și a astmului.

Bogat în vitamina B6

Pe lângă această vitamină, mai conține și magneziu care este vital mai ales că previne homocisteina, substanță toxică acumulată în organism, susținând în același timp sănătatea cardiovasculară.
Indicat ar fi să alegi busuioc proaspăt, acesta împreună cu usturoiul și uleiul de măsline întărește sistemul imunitar și poate fi folosit în salate sau în rețetele alături de alte legume fierte precum cartofii, morcovii sau guliile.

Alimentele benefice pentru a scăpa de nicotină

Unul dintre cele mai recomandate alimente pentru a scăpa de nicotina din organism este broccoli, acesta având de asemenea o concentrație mare de vitamina B și C care au capacitatea de a preveni apariția și stoparea celulelor canceroase.
Următorul benefic al naturii fiind bineînțeles spanacul care pe lângă vitamina B9 conține din plin acid folic. Cel din urmă este extrem de benefic pentru creier mai ales că ajută în lupta împotriva dependenței și te ajută să menții o stare de bine pe tot parcursul zilei.
În plus, nu trebuie uitat faptul că celebrul marinar consuma spanac pentru a se bucura de o musculatură puternică și un tonus de zile mari.
Și nu în ultimul rând trebuie menționat ghimbirul, în lupta împotriva toxinelor din orgaism și mai ales a nicotinei. 
Primul simptom în momentul în care te-ai hotărât să renunți la fumat este dorința de a mânca tot timpul ceva și asta din cauza gestul instinctiv prin care duci țigara la gură.
Pentru a stăpâni această poftă apelează cu toată încrederea din lume la ghimbir. Nu doar că îți va tia pofta de mîncare însă te va ajuta să îți ții și greutatea sub control. În plus, datorită acțiunii sale antioxidante și anti-inflamatorii va ține la distanță afecțiuni precum artrita și va îmbunătăți circulaia sangvină, aspect de care se va bucura întregul organism.

Consumul de apă, vital sănătății

Apa face parte din substanțele componente organismului tău motiv pentru care un aport bun de apă zilnic îți va fi de folos pentru a combate retenția de apă, constipația și inclusiv durerile de cap.
Consumând apă suficientă vei ajuta la îmbunătățirea fluxului și circulației sangvine și totodată îți vei ține sub control greutatea.

Află ce afecțiuni poți trata cu busuioc AICI