Acest bărbat, fără mâini, oferă o adevărată lecţie de viaţă. Imaginile au devenit virale: „Este un mare exemplu! Jos pălăria”

Imaginile cu acest bărbat, fără mâini, au devenit virale pe Internet, primind sute de mesaje de apreciere. Deşi suferă de un mare handicap, nimic nu-l poate opri pentru a duce o viaţă normală şi mai ales pentru a lupta din plin pentru un trai mai bun.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 11:43

Bărbatul nu are mâini, şi totuşi nu stă acasă bazându-se pe un ajutor social, ci munceşte, poate chiar mai mult decât o face un om perfect sănătos. Internauţii, printre care şi Mihai Bendeac, a u distribuit imaginile pe reţelele de socializare, să vadă toată lumea ce lecţie de viaţă poate oferi acest bărbat, care lucrează ca livrator de mâncare la domiciliu, în Capitală.

Pe lângă faptul că îşi foloseşte cu greu braţele, singurul mijloc de transport pe care îl foloseşte este bicicleta.

Ajutoare sociale ziceți ? Ia uitați-vă aici. Vreau sa distribuim asta pana ajunge la băiatul din imagine. Vreau să-l felicităm cu toții și eventual sa ne anunțe când și cum muncește ca sa comandam și noi. Mi-ar plăcea o discuție cu el! Poza este preluată de la Ion Gologan„, a scris Mihai Bendeac pe pagina lui de Facebook.

„Într-adevăr o lecţie de viaţă pentru oamenii ce stau degeaba”

Utilizatorii de reţelele de socializare au numai cuvinte de laudă la acest bărbat. Unii dintre ei spun că îl cunosc, are o fetiţă căreia nu îi lipseşte nimic şi nu acceptă nimic, de la nimeni. Preferă să obţină prin muncă tot ceea ce îşi doreşte.

Un om excepțional care demonstrează încă o dată, asta dacă mai era nevoie, că ajutoarele sociale sun acordate, în cea mai mare parte, unor putori. Și nici termenul de „mită electorală” nu ne este străin. In timpul alegerilor devine o armă de șantaj folosită la maxim./ Baiatul din imagine este un mare exmplu. Il cunosc suntem vecini si este clientul meu, are o fetita caruia nu-i lipseste nimic si nu accepta ajutor de la nimeni. JOS PALARIA!!!

Intr-adevar o lectie de viata pentru oamenii ce stau degeaba si fac umbra pamantului. Cinste lui ca apreciaza valoarea banului si nu sta ca alti bombardieri acasa pe banii parintilor sau pe banii statului./ Poate Ministrul Muncii ar trebui să vadă aceste imagini! Tot respectul tinere! Felicitări ție şi celor care te-au educat! Multă sănătate!„, sunt doar câteva dintre comentariile apărute la imagine.