Acest ingredient este un ucigaş al grăsimii. Numai o linguriţa pe zi şi veţi pierde aproape 10 kg!

Excesul de greutate nu este doar un defect estetic, ci un factor care provoaca dezvoltarea diabetului zaharat, aparitia unor probleme cu inima, articulatii, ficat.

17 mai 2017, 18:43
Acest ingredient este un ucigaş al grăsimii. Numai o linguriţa pe zi şi veţi pierde aproape 10 kg!

Exista un excelent remediu natural pentru pierderea in greutate si care va ajuta sa treceti peste crizele de foame insuportabile.

De asemenea este nevoie de o mica ajustare in dieta in favoarea fructelor proaspete si proteinelor naturale (carne de pui, oua, peste), care vor spori efectul de slabire. Si adaugati acest elixir minunat, care va face minuni pentru silueta dvs!

Chimionul a fost de mult timp cunoscut pentru proprietatile sale: ajuta la eliminarea excesului de apa din organism, previne retenția de lichide și crește metabolismul.

Pentru a pierde in greutate pana la 10 kg pe luna este necesar ca in fiecare zi, timp de 20 de minute inainte de fiecare masa sa luati 1 lingura din urmatorul amestec:

La o ceasca de apa calduta se adauga o lingurita de chimen, 1/4 lingurita scortisoara, 1/2 lingurita ghimbir si 2 felii de lamaie. De asemenea, daca doriti puteti sa adaugati o lingura de miere pentru un gust mai bun.