Acest smoothie te scapă de grăsimea abdominală în 9 zile

Bucură-te şi tu de un smoothie de căpşune şi vei reuşi să reduci grăsimea de pe abdomen în doar 9 zile, spun specialiştii.

RomaniaTV.net
22 mai 2015, 09:59
Acest smoothie te scapă de grăsimea abdominală în 9 zile

Savurează acest smoothie şi consumă-l de două ori pe zi, pentru o perioadă de 9 zile, şi scapă de grăsimea de pe burtă, care a devenit o problemă frustrantă, mai ales în sezonul cald, când începem să purtăm hăinuţe vaporoase şi rochii mulate. Acum poţi să îţi subţiezi talia şi să îi urezi bun-venit noului tău corp, vizibil subţiat şi tonifiat.

Bea acest smoothie de căpşune ori de câte ori simţi că îţi este foame. Băutura te va ajuta să reduci apetitul, să îţi controlezi poftele şi te ajută în sensul că îţi face un stomac mai plat.

Atunci când ai un exces de grăsime pe burtă şi în zona abdomenului, acest lucru poate fi din cauza retenţiei de apă, digestiei necorespunzătoare şi unui stil de viaţă sedentar.

Însă această reţetă adună laolaltă mai multe ingrediente pentru a te ajuta să elimini excesul de apă din organism, permite un tranzit intestinal bun, stimulează metabolismul şi topeşte grăsimea nedorită de pe burtă.

Prepară acest smoothie de două ori pe zi, o dată dimineaţa şi a doua oară seara. Bea acest smoothie în locul unei mese – cu alte cuvinte, sucul înlocuieşte o masă principală a zilei.

Iar prin faptul că bei acest smoothie timp de 9 zile consecutive, vei reuşi să îţi îmbunătăţeşti semnificativ şansele de pierdere în greutate (adică topirea grăsimii), în special când este vorba de „arderea” grăsimii situată în zona burţii şi abdomenului.

Ingrediente:

1/2 cană de căpşune

1/3 cană de bucăţi de ananas

Descoperă reţeta completă pe feminis.ro.