Acesta este „blestemul” Madonnei? N-are parte de COPII!

Poți să ai milioane de dolari în conturi, să te iubească o lume întreagă, dar să nu ai parte de copiii tăi! Să trăiești în lux, să cânți în turnee mondiale, dar să îți fie DOR, tare dor de copii. Cumva, pare blestemul Madonnei care, face ce face, și este melancolică în privința copiilor săi.

RomaniaTV.net
17 apr. 2016, 07:37
Acesta este „blestemul” Madonnei? N-are parte de COPII!

De această dată artista are de „înfruntat” faptul că fata ei, Lourdes Leon, s-a făcut mare și își începe propriul drum profesional. În vârstă de 19 ani Lourdes a decis să devină model. Debutul a avut loc în urmă cu puțin timp când a luat parte la campania publicitară marca Stella McCartney.

Și dacă relația cu Lourdes merge bine, Madonna nu se poate spune același lucru când vine vorba despre fiul ei. Aceasta este adevărata dramă a vedetei, capitolul care aproape a dărâmat-o pe vedetă. Madonna a fost la pământ când a pierdut custodia lui Rocco și a fost respinsă de fiul adolescent. Printre fotografiile recente urcate de divă pe Instagram, apare și acesta cu Rocco. ” Când copiii mei erau …copii!”, scrie Madonna.

Continuarea pe SHOWBIZREPORT