Bogdan Vlădău, relaţie cu o NIMFOMANĂ. Cum s-a terminat totul

Bogdan Vlădău a fost din totdeauna unul dintre cei mai doriţi burlaci ai României, deoarece posedă câteva calităţi dintre cele mai căutate de fetele din zilele noastre. Cu toate acestea, Bogdan Vlădău a avut parte în trecut şi de relaţii nu tocmai potrivite pentru el, deoarece fetele cu care a ales să aibă o legătură aveau defecte foarte grave.

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 13:27
Bogdan Vlădău, relaţie cu o NIMFOMANĂ. Cum s-a terminat totul

Bogdan Vlădău a trăit o experienţă traumatizantă în urmă cu ceva timp, când a încercat să aibă o relaţie cu o femeie care în final s-a dovedit a fi nimfomană. Din dezvăluirile lui Bogdan Vlădău făcute în platoul emisiunii Click!TV s-a aflat că fosta iubită era obsedată de sex. Mai exact, acea fată l-a ţinut închis într-o cameră pe Bogdan Vlădău, fără a-i spune, şi timp de două ore au întreţinut raporturi sexuale.

Fosta soţie a lui Mihai Constantinescu, DECLARAŢIE UIMITOARE: „Bogdan Vlădău este fiul meu”

Pentru că această întâmplare l-a traumatizat pe fostul „Burlac”, Bogdan Vlădău i-a dedicat chiar şi o melodie, piesa fiind ultima lansată de către artist.

„Eram sigur că o să mă întrebaţi chestia asta. Nu este vorba de Gina, este o femeie dintr-o relaţie mai veche de acum 5 ani care a fost destul de scurtă de doar două luni, iar acea relaţie m-a inspirat să scriu această piesă”, a declarat Bogdan Vlădău.

Citeşte şi  Bogdan Vlădău, implicat într-un accident rutier