Acesta este MOTIVUL pentru care Andreea Mantea se TEME de NAŞTERE: „Simt că o să mor şi o să…”

În două luni Andreea Mantea va deveni mămică. Acest lucru nu doar că îi umple sufletul de bucurie, dar o şi sperie destul de tare.

RomaniaTV.net
17 mart. 2015, 09:07
Acesta este MOTIVUL pentru care Andreea Mantea se TEME de NAŞTERE: „Simt că o să mor şi o să…”

Invitată recent la emisiunea lui Dan Capatos, Andreea Mantea a declarat că îi este frică de naştere, deşi este tare nerăbdătoare să îşi ţină la piept bebeluşul. Tot în aceeaşi emisiune, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” a mai spus că sora sa va fi naşa băieţelului ei, scriu cei de la A1.ro.

Cine mângâie burtica de gravidă a Andreei Mantea? Fotografia care a strâns mii de like-uri

Întrebată de Dan Capatos dacă a mai vorbit cu tatăl bebeluşului ei, Andreea Mantea a spus cu un oarecare regret că din păcate, fiecare merge pe drumul lui, fără a se mai uita în urmă.

„Simt că o să mor la naştere şi o să renasc odată cu fiul meu. Asta o să se întâmple în acel moment. Mă văd mamă, mă văd schimbând scutece. Nu o să las copilul cu o persoană necunoscută. Acum, parcă sunt mai calmă ca niciodată. Nu mă recunosc, iar asta e bine. Sper să fiu aşa şi pe viitor.

O să îl cheme David, iar al doilea nume o să îl ia de la naş. Sora mea o să fie naş. Fiecare îşi vede de drumul lui. Aşa a vrut Dumnezeu să fie!”, a declarat Andreea Mantea.

Citeşte şi  Imagine EMOŢIONANTĂ cu Andreea Mantea. Ce se întâmplă cu sarcina FOTO