Acesta este MOTIVUL pentru care Răzvan Fodor şi Catrinel Menghia s-au DESPĂRŢIT

Catrinel Menghia şi Răzvan Fodor au format cel mai popular cuplu al anilor 2000. Cu toate că Răzvan Fodor avea 26 de ani şi Catrinel Mengia 16, relaţia dintre cei doi a fost una frumoasă şi intensă, care a durat doi ani. Din păcate, însă, viaţa nu i-a vrut împreună, cei doi ajungând să se despartă. Chiar dacă la acel moment s-a discutat foarte mult despre motivul despărţirii celor doi, de abia acum Catrinel Menghia a lămurit situaţia.

RomaniaTV.net
19 iul. 2015, 09:25
Acesta este MOTIVUL pentru care Răzvan Fodor şi Catrinel Menghia s-au DESPĂRŢIT

Catrinel Menghia a recunoscut care este adevăratul motiv al despărţirii dintre ea şi Răzvan Fodor. Mai exact, decizia ei de a face o carieră departe de România a fost „intrusul” în relaţie.

Mai mult decât atât, celebrul fotomodel a mai spus că în perioada liceului era una dintre cele mai naturale eleve, deoarece nu apela niciodată la trucuri de înfrumuseţare. Din declaraţiile sale făcute pentru un post de televiziune, Catrinel Menghia a dorit să sublinieze faptul că ea şi actuala soţie a lui Răzvan Fodor au o relaţie de amiciţie, informează SpyNews.ro.

A făcut sex cu Catrinel Menghia pe patul de spital

„La şcoală am fost un copil exemplu, nu aveam probleme, în afară de faptul că eram cu Răzvan, nu eram machiată, nu veneam vopsită, eram cea mai neutră fată din toată şcoală.

Ne-am despărţit de comun acord, am stat doi ani jumătate. Răzvan nu era gelos, e un super bărbat şi ştiu că are o familie frumoasă acum. Din când în când vorbesc şi cu nevasta lui. Ţinem legătura”, a declarat Catrinel Menghia.

Citeşte şi  Catrinel Menghia despre relaţia cu Adi Mutu: „Ne-am cunoscut în Italia”