Acesta este organul uman cel mai aproape de Dumnezeu. Neurochirurgul Vlad Ciurea: „Vibrează ca o inimă”

Neurochirurgul Vlad Ciurea susţine că organul uman cel mai aproape de Dumnezeu este creierul. Medicul a explicat legătura incredibilă dintre creier şi Dumnezeu.

15 mart. 2022, 09:20
Acesta este organul uman cel mai aproape de Dumnezeu. Neurochirurgul Vlad Ciurea: „Vibrează ca o inimă”

Organul uman cel mai aproape de Dumnezeu. Medicul Vlad Ciurea spune că acesta este creierul, Neurochirurgul a explicat legătura dintre creier şi credinţă.

Acesta este organul uman cel mai aproape de Dumnezeu. Vlad Ciurea: Credinţa este în creier

Neurochirurgul Vlad Ciurea susține că știința nu exclude credința și invers, explicând legătura dintre creierul uman şi credinţa în Dumnezeu.

Citeşte şi Cele 3 verdețuri minune pentru organism. Vlad Ciurea dezvăluie secretul unei vieți sănătoase: ”În plante există totul! Natură pentru sănătate”

„Nu poți face o activitate pe corpul uman, mai ales pe creierul uman dacă nu ești credincios. Că te apropii de organul cel mai aproape de Dumnezeu.

Credința este în creier. S-au făcut anumite cercetări: în mijlocul creierului s-a descoperit un centru – nu este pur pentru religie, dar este un centru care acumulează emoțiile sufletului uman și acestei credințe.

Există acest centru care cu metodele actuale îl pun și vibrează ca și o inimă, în mijlocul creierului. În momentele de slujbă, când se ascultă Evanghelia, vibrează.

Mai mult, s-a făcut un lot de măicuțe care au fost studiate pe cea ce se numește RMN funcțional, un RMN care arată funcțiile creierului care se desfășoară, se mișcă. Și ele erau la repetate și repetate rugăciuni pe care știm că le fac măicuțele…

S-au făcut asemenea studii și s-a arătat pe RMN funcțional că există centri ai credinței în creierele acelor măicuțe, care vibrau în mod total.”, a explicat neurochirurgul, potrivit Antena 3. 

Citeşte şi Suplimentul natural care face minuni pentru organism. Secretul dezvăluit de Vlad Ciurea!

Profesorul Ciurea a dezvăluit care sunt vitaminele esenţiale pentru creier. Acestea se pot extrage din citrice, morcovi, legume verzi, nuci și ouă.

„Cele cinci vitamine pentru creier:

– Vitamina A (morcov)

– Vitamina C (citrice)

– Vitamina K (legumele verzi, care ne ajută să avem tonicitatea vaselor)

– Vitamina D (gălbenuș de ou)

– Vitamina E (nuci, spanac, avocado, semințe, alune – împiedică formarea de plăci care blochează stimulul nervos și ne apără de demență și Alzheimer). Cele cinci vitamine contribuie la formarea transmisiei nervoase. Degeaba neuronii mei sunt buni dacă transmisia nervoasă este proastă”, a transmis neurochirurgul Vlad Ciurea, pe contul său de Facebook.