Remediul natural care combate cancerul. Este mai eficient decât chimioterapia

Iată o reţetă simplă de suc natural, homemade, care te ajută să distrugi celulele canceroase fără să foloseşti chimioterapia.

RomaniaTV.net
24 iun. 2015, 08:36
Remediul natural care combate cancerul. Este mai eficient decât chimioterapia

Tot ce îţi trebuie pentru a prepara acest suc sunt câteva ingrediente proaspete care, atunci când sunt combinate într-un suc, dau naştere unui mix puternic care protejează corpul de toate celulele anormale care se dezvoltă.

Consumul regulat al acestui suc distruge celulele canceroase şi regenerează întregul organism, fără a fi nevoie de utilizarea vreunui agent chimic (chimioterapie), scriu cei de la healthyfoodstyle.com.

Vaccinul anti-cancer – o şansă uluitoare pentru sănătatea planetei

Pentru cura de cancer, bea acest suc cel puţin 4-5 luni, de 3 ori pe zi. Pentru prevenţia cancerului, bea sucul cel puţin 3 săptămâni, apoi fă o pauză preţ de 2 săptămâni, şi repetă tratamentul pentru încă 3 săptămâni. Aceasta este o băutură naturală foarte eficientă împotriva cancerului, care echilibrează întregul organism şi aduce numeroase beneficii pentru sănătate.

PENTRU 1 PORŢIE DE SUC

Ingrediente:

5 morcovi

1 lămâie

1/2 portocală

1 jumătate de legătură de pătrunjel

Mod de preparare:

Pune ingredientele într-un storcător pentru a obţine sucul. Această cantitate este suficientă pentru a obţine doar un pahar de suc şi ar trebui să consumi de 3 ori pe zi acest tip de suc. Poţi prepara 3 pahare în avans şi să păstrezi sucul într-un recipient de sticlă, în frigider.

Supa anti-cancer celebră pe tot mapamondul. Reţeta este rapidă şi delicioasă

Beneficiile ingredientelor din acest suc care omoară celulele canceroas. Carotenoidele, antioxidanţi naturali şi totodată pigmenţi prezenţi în produsele vegetale portocalii-roşii, contribuie la protejarea celulelor noastre împotriva deteriorării, care este parte din fiziologia îmbătrânirii şi cancerului.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.