Aceste 5 ZODII CHINEZEȘTI sunt cele mai norocoase toată săptămâna

Simbolologia dragonului va fi norocoasă pentru tine în această săptămână. Poți fixa o insignă cu dragon pe haine sau poți purta cu tine un talisman cu dragon.

07 iun. 2023, 00:50
Aceste 5 ZODII CHINEZEȘTI sunt cele mai norocoase toată săptămâna

Cinci zodii chinezești sunt cele mai norocoase în săptămâna 5-11 iunie 2023. Dar înainte de a ajunge la ele, iată mesajul norocos al săptămânii pentru toată lumea.

Uneori, să ai încredere în instinctele tale este cel mai norocos lucru pe care îl poți face. Te poate face să sari din calea unei mașini în mișcare. Și, de asemenea, te îndepărtează de o relație toxică, chiar dacă steagurile roșii erau ascunse cu precizie expertă.

Cei mai mulți dintre voi au instincte mult mai bune decât pentru care vă acordați credit.
Neîncrederea ta provine dintr-o concentrare excesivă pe perfecțiune. La urma urmei, a sari din calea unei mașini te va tăia și răzui, dar alternativa ar fi terifiantă. Nu te concentra atât de mult pe perfecțiune. Ai incredere in tine!

3 ZODII chinezeşti care vor avea NOROC în dragoste până la finalul săptămânii

Simbolologia dragonului va fi norocoasă pentru tine în această săptămână. Poți fixa o insignă cu dragon pe haine sau poți purta cu tine un talisman cu dragon. Pentru unii dintre voi, combinarea acesteia cu culoarea roșie vă va spori puterea personală. Ai nevoie de el în acest moment. Acum să ne concentrăm asupra celor cinci zodii chinezești care sunt cele mai norocoase în această săptămână.

Cele mai norocoase 5 zodii chinezești din săptămâna 5 – 11 iunie 2023:
Cal (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)
Protecție divină

Calule, felul în care ești norocos în această săptămână este prin puterea protecției divine. Poți să crezi sau să nu în forțele mistice care îți vin în ajutor, dar vei fi ferit de răul cauzat de inamicii de tot felul. Ideile lor conspiratoare nu vor reuși să te încolțească. Și potențialele trădări vor avea niciun efect.

Unii dintre voi s-ar putea chiar să întoarcă jocul celor care doresc să vă aducă rău. Dacă simbolologia „judecătorului” înseamnă ceva pentru tine, asta este important și în această săptămână. Culoarea verde va fi, de asemenea, norocoasă pentru tine în această săptămână.

Horoscop iunie 2023. Zodiile cu noroc nebun, întorc banii cu lopata şi atrag norocul ca un magnet

Iepure (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)
Puterile de deducere

Iepure, puterile tale intuitive (sau darurile) vor fi la cote maxime în această săptămână. Poate fi din cauza configurațiilor planetare chiar acum. În principal, Jupiter și Luna. Dar unii dintre voi sunteți în mod natural intuitivi și vă folosiți abilitățile tot timpul. Acesta este motivul pentru care sunteți pe lista cea mai norocoasă în această săptămână.

Intuiția ta îți va arăta calea cea bună și îți va dezvălui multe lucruri. Doar asigura-te că nu te lauzi cu asta și nu încerca să-i convingi pe alții să te urmeze alături. Abilitățile tale sunt reale, indiferent cine crede sau nu. Foloseste-le pentru a stabili cursul potrivit pentru tine în acest moment.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.