Aceste TREI zodii se dau de greu cu Mercur RETROGRAD. Sfaturi utile ca să scapi de conflicte și să îți atingi potențialul

Mercur retrograd se joacă cu sufletele noastre cu fiecare ocazie, totuși, există anumiți nativii care trec mai greu peste aceste perioade încărcate energetic. Iată care sunt cele trei zodii care trebuie să facă eforturi să supraviețuiască.

18 apr. 2024, 11:22
Aceste TREI zodii se dau de greu cu Mercur RETROGRAD. Sfaturi utile ca să scapi de conflicte și să îți atingi potențialul
Aceste TREI zodii se dau de greu cu Mercur RETROGRAD. Sfaturi utile ca să scapi de conflicte și să îți atingi potențialul

Dacă îți pierzi trenul, trimiți mesaje persoanei greșite sau trimiți accidental un e-mail greșit de scriere șefului tău, sunt șanse ca Mercur să fie retrograd. În astrologie, acesta este un moment în care totul pare să meargă prost, mai ales când vine vorba de comunicare. Deși afectează pe toată lumea într-o oarecare măsură, poate avea un impact major asupra unor anumite zodii.

Pentru o scurtă descriere, Mercur retrograd este un eveniment astrologic care are loc de trei până la patru ori pe an și durează aproximativ trei săptămâni de fiecare dată. Acesta este momentul în care planeta Mercur pare să călătorească înapoi pe orbita sa din perspectiva Pământului.

Citește și: Horoscop special rune pentru conjuncția Jupiter-Uranus din 20-21 aprilie 2024. Gebo, runa parteneriatului, indică beneficii venite prin alții. Berkana aduce noi începuturi, Sowilo vine cu strălucire

Deși planeta nu se mișcă cu adevărat diferit, se crede că simbolismul acestui eveniment iti afectează profund viața, în special în zonele guvernate de Mercur, cum ar fi comunicarea, călătoriile, tehnologia și contractile.

Ca urmare, există de obicei o creștere a neînțelegerilor, întârzierilor de călătorie și erorilor tehnice, împreună cu un sentiment general de haos și confuzie. Dar Mercur retrograd nu este deloc rău – în multe privințe, îl poti privi ca pe un timeout cosmic.

Este modul universului de a spune „încetineste, reflecteaza, reevalueaza”.
Este o șansă de a repara gardurile, de a lega capete libere și de a te angaja într-o introspecție plină de suflet. Orice acțiune care începe cu „re-” ar putea fi deosebit de benefică, cum ar fi refacerea și revizuirea.

Toată lumea poate simți o schimbare în timpul retrogradului lui Mercur, dar potrivit lui Wang, cele trei semne enumerate mai jos o vor observa cel mai mult datorită planetelor lor conducătoare, precum și zonelor de viață pe care Mercur le influențează în hărțile lor astrologice.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Pentru a spune clar, Gemenii se destramă în timpul retrogradului lui Mercur. Ca semn de aer guvernat de planeta în cauză, Gemenii tind să fie cei mai buni comunicatori ai zodiaculu. Își trimit mereu mesaje mesaje prietenilor, postează pe rețelele sociale și împărtășesc idei la locul de muncă.

Cu toate acestea, în timpul retrogradului Mercur, aceste puncte forte Gemeni ies pe fereastră. În loc să vorbească în întâlniri sau să organizeze planuri cu prietenii, aceasta zodie va simți că gândurile sale sunt amestecate, ceea ce duce la neînțelegeri și frustrare.

Din moment ce Gemenii trăiesc într-o lume a ideilor, efectul retrogradului asupra tehnologiei și călătoriilor poate servi și ca o blocare semnificativă, întrerupând fluxul lor de gânduri și interacțiune. Prinde-i că trebuie să-și actualizeze toate dispozitivele pentru a primi un mesaj.

Pentru a trece de această perioadă într-o singură bucată, îi poate ajuta pe Gemeni să fie sinceri cu privire la modul în care se simt. Fiecare retrograd va fi de o mie de ori mai puțin stresant dacă recunoaște că este frustrat – și poate chiar cere puțin ajutor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Citește și: Începe sezonul Taurului aprilie-mai 2024. Întânirea cu destinul ne schimbă toată viața! Zodiile care vor simți mângâierea Universului