CHEFI LA CUŢITE 2019. Specialitatea lui Marian Drăgulescu este „cateringul”

Chefi la cuțite. Ediția 14 mai. Am râs, am fost emoționați și am învățat lucruri noi. A treia ediție a sezonului special Chefi la cuțite - Familii la cuțite, ne-a „servit” momente de neuitat!

15 mai 2019, 07:12

Binh Minh vrea ca a doua încercare să fie cu noroc! Fosta concurentă din echipa lui Cătălin Scărlătescu și-a adus familia pentru o demonstrație de forță…vietnameză. Simpatica familie a pregătit Spring rolls cu creveți și pomelo.

„Vreau să câștig și să fiu tot în echipa lui chef Scărlătescu!”, a spus ea.

După aventura din Asia Express, Ruby și Robert, iubitul ei, au venit să-i dea gata pe cei trei chefi cu abilitățile lor culinare. Nu au venit singuri! Bunica lui Ruby a fost sufletul echipei!

Citeşte şi CHEFI LA CUŢITE 2019: Familia lui Nea Mărin a făcut show în bucătărie

„Am venit să rup gura târgului cu Robert, mamaia și cu prietenul nostru”, a spus Ruby.

O fetiță frumușică foc, un băiat chipeș și doi părinți fericiți! Ei sunt familia Burlacu și au venit să arate că cele mai bune preparate se gătesc cu suflet și dragoste.

Adina, micuța bucătăreasă, a fost cea care și-a înscris familia la Chefi la cuțite. „Am vrut să dovedesc ce pot eu și ce poate și mama”, a spus fetița.

Când a participat prima oară, Lucia Jurgeu i-a impresionat pe cei trei chefi, care au rugat-o să le permită să apeleze la sfaturile sale, mai ales când vine vorba de mâncarea tradițională.

Lucia Jurgeu a fost o surpriză plăcută pentru cei trei jurați. De data aceasta, concurenta a venit împreună cu familia, hotărâtă să câștige marele premiu!

Cei trei jurați munceau cu drag și spor la un chili con carne senzațional. Deodată, și-a făcut apariția o „domnișoară senzuală”, cu chef de dans! La o privire mai atentă, identitatea musafirului a fost dezvăluită dezvăluită: Fernando, fostul concurent din echipa lui Sorin Bontea!

A treia oară cu noroc! Familia Baba a venit pregătită, „cu o forță nemaivăzută și nemaiîntâlnită”!

„De două ori m-au adus ei, acum i-am adus eu. Să vadă și ei cum e competiția”, a spus capul familiei Baba.

Minim trei cuțite! Asta își dorește familia Vlad să obțină de la cei trei jurați. Gemenii sunt sarea și piperul echipei. La doar nouă ani, sunt două ajutoare de nădejde pentru mama și bunica lor. „Orice problemă aș avea, mă uit la ei și uit tot.”

Ca ei, nu mai e nimeni! Familia Ioniță a pus stăpânire pe bucuătărie și părea că vrea să mai plece! Au vrut să pregătească nici mai mult, nici mai puțin de cinci feluri de mâncare pentru cei trei jurați!

„Deoarece suntem foarte buni, am hotărât să ne prezentăm în concurs cu cinci preparate destul de dificile”, a spus Carmen Ioniță.

Legați de o frumoasă prietenie, familiile Mălăin și Buburuz adoră provocările. „Unul pentru toți și toți pentru unul. Suntem cei trei mușchetari care erau, de fapt, patru”, au spus simpaticii concurenți. Printre experții culinari, în echipa lor s-a strecurat și un intrus: „Eu nu gătesc deloc. Pentru mine, bucătăria este un spațiu în care intru doar să mănânc.”

Marian Drăgulescu știe ce înseamnă să fii campion și să accepți provocări. A urcat pe cele mai importante podiumuri ale gimnasticii mondiale, a „supraviețuit” experienței Asia Express. Acum, sportivul și-a adus familia și va încerca să cucerească bucătăria Chefi la cuțite!

Campionul Marian Drăgulescu nu se ascunde! Cine este adevăratul bucătar din familie?”Dacă ne întâlnim la mama, gătește mama, dacă ne întâlnim la mama Corinei, gătește mama Corinei. Dacă suntem acasă…catering!”