CHEFI LA CUŢITE 2019: Familia lui Nea Mărin a făcut show în bucătărie

Fata lui nea Mărin îl dă de gol în fața chefilor: "Tati face foarte frumos când îi este foame. Nimeni nu trebuie să stea în fața lui, decât dacă masa este gata”

01 mai 2019, 07:45
CHEFI LA CUŢITE 2019: Familia lui Nea Mărin a făcut show în bucătărie

Chefi la cutite 2019. Familia lui Nea Mărin a extaziat papilele gustative ale celor 3 chefi: „Toată familia asta e de bucătari, frate! E pe bucătărie pe vechi, asta e de pe vremea lui Ceaușescu. L-o fi fiert în ciorap?”

Familia Barbu, una dintre cele mai frumoase familii din showbizul românesc a cucerit atât telespectatorii, cât și jurații!

Fiind veșnic îndrăgostiți, Nea Mărin și soția sa își amintesc de vremurile tinereții în care s-au cunoscut. Nea Mărin a declarat public iubirea față de soție: „Frumoasă, deșteaptă. Dacă nu mă însuram cu ea, nu mă însuram cu nimeni. Cred că este singura care a putut să facă ceea ce sunt astăzi. Vrem nu vrem, facem ca tine”

Bătăioși din fire, Nea Mărin și cele 3 femei din viața sa, soția și cele 2 fete s-au întrecut în delicatese pentru a le prezenta în fața onoratului juriu. Aceștia au pregătit salată cu ton și piept de rață cu sos asiatic, piure de cartofi și baby carrots!