Acestea sunt cele mai PERVERSE zodii! Descoperă ce TEHNICI de SEDUCŢIE i se potrivesc LUI

HOROSCOP: Unele zodii sunt mai cuminţi, altele au încercat toate lucrurile din "Fifty Shades of Grey" cu mult înainte să fi apărut filmul. În cazul în care te roade curiozitatea în legătură cu viitorul noii tale relaţii din perspectiva perversităţii ori vrei să îţi explici anumite aspecte din comportamentul tău, poţi să porneşti de la natura zodiilor.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 09:51
Acestea sunt cele mai PERVERSE zodii! Descoperă ce TEHNICI de SEDUCŢIE i se potrivesc LUI

HOROSCOP: Atat tu, cat si iubitul tau, puteti sa aveti in natura voastra o latura perversa, care sa nu iasa la suprafata decat in momentele cele mai intime si mai confortabile. Ca sa afli care sunt cele mai perverse zodii ale horoscopului, citeste randurile urmatoare.

6. Leii singuratici

Leul este si el o zodie perversa a horoscopului european, insa nu este cea mai distractiva zodie. Lui ii place sa fie in centrul atentiei, sa fie satisfacut, sa aiba mereu ochii dati peste cap si sa fie excitat. Este o zodie atrasa de perversitate, dar este prea egocentric ca s-o practice; el vrea sa priveasca. Asadar, daca nu esti genul caruia ii place sa ofere placere fara sa primeasca, atunci nu merge cu planuri murdare la un Leu.

Cele mai diabolice şi perverse zodii. Vezi cine ţi-ar putea distruge viaţa

5. Gemenii schimbarilor

Gemenilor le place varietatea. Nu se dau in laturi de la sex, dar nici nu se simt atrasi de partidele de rutina, in pozitia misionarului, pe aceleasi asternuturi ale aceluiasi pat din vechea incapere. Ori vii cu ceva nou, ori ii lasi sa se satisfaca singuri. Curiozitatea sexuala este cea mai interesanta caracteristica a acestei zodii.

4. Berbecul incapatanat

Berbecii se stie ca sunt foarte incapatanati, dar trebuie sa stii ca lor li se intind coarnele intr-o singura directie si cand vine vorba de sexualitate. Daca nu obtin ce vor, se enerveaza si se ambitioneaza si mai tare. In pat, sunt directi si nerabdatori. Puterea lor de a-si controla si afisa sexualitatea tinde sa ii inhibe pe ceilalti.

Le place sexul in locuri interzise, in locuri neconventionale, in momente nepotrivite. Daca ar fi dupa ei, ar face-o pe o strada laturalnica pe langa care trec o mie de oameni pe ora. Jocurile sexuale nu sunt o noutate pentru reprezentantii acestei zodii, iar ea sta in topul celor mai perverse semne astrologice. Ai grija, totusi, ca au apetitul sexual mereu deschis si se plictisesc destul de repede.

Citeste continuarea pe divahair.ro.