Aceşti copii sunt unici în lume. Ei paralizează imediat ce apune soarele. Medicii sunt şocaţi FOTO

Doi copii din Pakistan suferă de o afecțiune care îi face să intre într-o stare vegetativă, după apusul soarelui. În timpul zilei, cei doi frați își desfășoară activitățile în mod normal.

15 mart. 2019, 12:33

„Băieții mei își iau energia de la soare”, spune Mohammed Hashim, tatăl băieților. Medicii sunt uimiți de cazul fraților, care este unic în lume. Frații, în vârstă de 11, respectiv 15 ani, sunt doi copii normali în timpul zilei, însă noaptea sunt incapabili să se miște sau să vorbească, scrie spynews.ro. şi

Citeşteşte şi Zombie în Complexul Studenţesc din Timişoara. Tânăr paralizat de droguri pe strada, ziua în amiaza mare VIDEO

O posibilă cauză ar putea fi faptul că mama băieților este verișoara primară a tatălui lor, astfel de căsătorii incestuoase fiind frecvente în Pakistan, scrie The Sun.

Până acum medicii nu au stabilit care este cauza acestei afecțiuni stranii, însă sunt de părere că cei doi nu suferă de paralizie în somn. Cei doi frați nu par afectați de modul în care sunt nevoiți să își trăiască viața, ba chiar au planuri mărețe de viitor. Unul dintre ei vrea să devină profesor, iar celălalt vrea să studieze istoria islamului.