Zombie în Complexul Studenţesc din Timişoara. Tânăr paralizat de droguri pe strada, ziua în amiaza mare VIDEO

Drogurile fac ravagii printre tineri. Tot mai multe imagini cu tineri paralizati de faimosul drog Zombie sunt surprinse in diferite locuri din Timisoara oferind un tablou inspaimantator al efectelor acestei substante.

14 mart. 2019, 13:40
Zombie în Complexul Studenţesc din Timişoara. Tânăr paralizat de droguri pe strada, ziua în amiaza mare VIDEO

Miercuri, in jurul orei 15.00, o astfel de scena a fost filmata in zona Complexului Studentesc din Timisoara, scrie opiniatimisoarei.ro. Un tanar incovoiat, blocat in dreptul unei porti, pe strada, a fost observat de trecatori. Acesta nu misca si parea sa nu auda ce se intampla in jurul lui.

Citeşte şi Doi tineri, cercetaţi pentru trafic de droguri. Unul dintre ei a fost prins cu un colet care conţinea 1,5 kg de cannabis

A fost filmat pe cand statea aplecat, cu mainile atarnandu-i pe langa corp. Imaginile au fost mai apoi postate pe internet de un timisorean care vrea sa traga inca un semnal de alarma cu privire la efectele devastatoare pe care le are acest drog asupra unor oameni cu varste atat de fragede.

Acest drog, in fapt un halucinogen puternic, ar avea in compozitie plante otravitoare si substante chimice pentru combaterea daunatorilor, spun specialistii.