Achiziția total neașteptată făcută de Andreea Bănică: „În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele”

Andreea Bănică a făcut o achiziție total neașteptată și a împărtășit vestea cu fanii din mediul online. Iată care este motivul pentru care a vrut să cumpere așa ceva.
Filip Stan
30 apr. 2024, 20:03
Achiziția total neașteptată făcută de Andreea Bănică: „În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele”
Achiziția total neașteptată făcută de Andreea Bănică: „În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele”

La 45 de ani, Andreea Bănică își menține silueta cu multă atenție și dedicare. În ultima vreme, artista s-a concentrat asupra noului său cămin și adoptă un stil de viață bazat pe alimentație bio. Ea este expertă în alegerile alimentare pentru o nutriție sănătoasă pentru ea și familia sa. Pe lângă ouăle bio, Andreea Bănică a făcut o achiziție semnificativă, adăugând două găini roșcate în gospodăria sa. Fiul său, Noah, este foarte încântat de aceste noi „jucării” vii.

Citește și: Litoralul românesc, un fel de Dubai! Suma uriașă pe care trebuie să o scoți din buzunar dacă vrei să te cazezi la hotelurile lui Gică Hagi, Andreea Bănică, Simona Halep sau George Copos

„Ieri am avut o zi liniștită acasă, am mers la biserica, am așteptat găinușele și ouăle de la prietenii noștri care ne-au adus ouă ecologice și 2 găinușe superbe. Ba pe drum una chiar a făcut un ou. Deci, au venit bucuroase la casă nouă. Eu nu am întâlnit vreodată așa găini liniștite, în sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele. Las mai multe filmulețe pe instagram la story și în feed”, a povestit Andreea Bănică.

În plus față de focusul său pe alimentație, Andreea Bănică își menține tonusul și silueta admirabilă prin diverse tratamente de înfrumusețare.

„Toate avem nevoie să fim mai frumoase și să ne îngrijim pentru noi și familiile noastre. Merită efortul! Acum frumusețea și tinerețea nu mai sunt atat de greu de întreținut. Cu puțin efort putem să prelungim aceste lucruri de care avem atâta nevoie. Eu deja am afinitățile mele cu anumite tratamente și am văzut rezultatele. Încercați aceste tratamente și nu veți regreta. Dacă vă faceți o schemă anuală veți arăta impecabil!”, a îndemnat Andreea Bănică toate femeile care o urmăresc cum să aibă grijă de ele.

Artista nu doar că se ocupă de treburile casnice, ci știe să își gestioneze responsabilitățile cu pricepere. Își împarte timpul între a avea grijă de sine și a face curățenie, spălând, călcând și punând hainele la uscat. Andreea Bănică face totul cu atenție pentru a menține armonia în viața sa și a familiei sale. Curtea lor este amenajată cu plante și copaci, pe care îi îngrijesc atât ea, cât și soțul ei, Lucian Mitrea. Adoră să aibă flori proaspete în casă, creând un mediu parfumat care să contribuie la starea sa de bine și la un tonus invidiabil.

Citește și: Singura imagine cu Andreea Bănică și mama ei care a văzut lumina internetului. Viața le-a despărțit pe când artista avea doar 23 de an: „A luat-o prea repede de lângă mine”

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Ce trebuie să faci dacă vrei să-ți crească roșiile mari și gustoase. Acesta e metoda corectă de îngrijire, recomandată de grădinarii cu experiență
Capital.ro
Legea pe care o așteaptă TOATĂ ROMÂNIA. E la un pas de marele vot din Parlament
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Anunțul momentul pentru badantele care au lucrat în Italia! Cum pot ieși mai repede la pensie
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
O NOUĂ REGULĂ a fost decisă în România. Intră în vigoare de la 1 IULIE
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'