Singura imagine cu Andreea Bănică și mama ei care a văzut lumina internetului. Viața le-a despărțit pe când artista avea doar 23 de an: „A luat-o prea repede de lângă mine”

Andreea Bănică a rămas fără ambii părinți când era foarte tânără. De când a devenit, la rândul ei, mamă, recunoaște că simte lipsa maternă mai acut.

09 mart. 2024, 09:26
Singura imagine cu Andreea Bănică și mama ei care a văzut lumina internetului. Viața le-a despărțit pe când artista avea doar 23 de an: „A luat-o prea repede de lângă mine”
Singura fotografie cu Andreea Bănică și mama ei

Când se afla pe culmile succesului, la doar 23 de ani, Andreea Bănică a suferit o pierdere colosală pe plan personal. Mama ei s-a stins din viață, din cauza unui cancer esofagian, la doar doi ani după ce și tatăl ei murise. Cântăreața a început să simtă lipsa mamei și mai acut după ce a devenit, la rândul ei, mamă.

Citește și: Diagnostic dur pentru Andreea Bănică. De ce boală suferă artista: „Este o umflătură acolo”

Chiar dacă au trecut mai bine de 20 de ani de atunci, rana produsă de moartea mamei sale nu s-a închis pentru Andreea Bănică. Anual, în luna martie, vedeta își amintește de cea care a adus-o pe lume și a crescut-o. Recent, vedeta a simțit nevoia să îi dedice mamei ei o postare pe rețelele sociale. A publicat și câteva poze din arhiva personală, atât cu ea și copiii ei, cât și cu ea și mama sa, din copilărie.

„A fi mamă este împlinirea supremă pentru mine. În luna martie, luna femeii, îmi amintesc cu mare dor de mama, cea care m-a învățat cum să fiu, la rândul meu, mamă. Viața mi-a luat-o prea repede de lângă mine și ne-a răpit multe clipe fericite pe care le puteam avea, însă nu voi uita niciodată că am fost fetița ei cu bucle blonde, că m-a învățat să am grijă de mine și de sănătatea mea, pentru a avea grijă și a le oferi toată dragostea mea celor din jur.

Aceleași sfaturi le transmit și eu copiilor mei și pun prevenția pe primul loc, pentru a fi unii alături de alții cât mai mult timp! #MulțumescMama pentru că datorită ție sunt o femeie împlinită, dar gândindu-mă la tine, mă simt aceeași fetiță cu bucle blonde care îți oferea cu emoție și toată dragostea, mărțișorul ca vestitor al primăverii”, a scris vedeta, în dreptul imaginilor.

Citește și: Andreea Bănică are aceleași probleme ca majoritatea femeilor. Diva nu se postează dimineața pe internet fără filtre. ”Nu duceam gunoiul nemachiată”

Andreea Bănică a avut o legătură specială cu ambii părinți. Cu doi ani înainte de a-și pierde mama, artistei i-a murit și tatăl, în urma unui accident stupid. Vedeta nu poate uita ziua în care părintele ei s-a prăpădit și a vorbit cu lacrimi în ochi despre acel moment.

„Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură. Practic l-au lăsat să moară acolo. După înmormântare, la trei zile, a trebuit să urc pe scenă să cânt. Tatăl meu m-a iubit enorm, mă iubea mai mult ca pe sora mea, ea era geloasă.

Eu am fost remarcată la 4 ani și jumătate de Adrian Păunescu. Tata m-a dus la el, la Teatrul de vară, și m-a chemat la București. Ne-a îndrumat la Casa Pionierului din Constanța. Îmi lipsește mult tata. Mă bucur că a apucat să vadă că mi-am luat prima mea mașina din banii obținuți din muzică, un Cielo. Își dorea mult să mă vadă realizată”, a mărturisit solista, în emisiunea „La cină”, de la Digi 24.