Acneea: Topul cauzelor necunoscute

Există numeroase legende și sfaturi date de specialiști despre cauzele apariției acneei, multe dintre ele însă se bat cap în cap. Acneea poate fi provocată din cauze la care nu te-ai gândit niciodată cum ar fi smartphone-ul sau produsele de îngrijire a părului.

RomaniaTV.net
30 ian. 2015, 19:27
Acneea: Topul cauzelor necunoscute

LOCUL 3: ACNEEA PRODUSĂ DE KILOGRAMELE ÎN PLUS

Acneea care apare la femeile adulte poate avea cauze genetice și are o legătură foarte mare cu greutatea. Creșterea în greutate, depunerea de grăsimi în mai multe părți ale corpului (inclusiv pe față) duce la apariția acneei. De asemenea, femeile care slăbesc și se îngrașă într-un ritm accelerat, cu diferențe notabile de la o lună la alta își pun hormonii în pericol, dezechilibrându-i.

Citeşte şi Cel mai bun REMEDIU care vindecă CICATRICELE de la ACNEE

LOCUL 2: ACNEEA PRODUSĂ DE COSMETICELE PENTRU PĂR

Acneea nu apare doar pe față, în jurul nasului, a gurii sau între ochi și buze. Aceasta poate apărea și la periferia feței din cauza chimicalelor pe care le conțin șampoanelor și balsamurile pe care le folosești pentru îngrijirea părului tău. În momentul în care îți lași părul limpezit pe jumătate, chimicalele rămân în firul de păr chiar și după ce te-ai dat cu uscătorul. Acestea provoacă unele iritații pe gât, la ceafă și pe față, lateral. De asemenea, pot afecta și scalpul capului, apărând coșuri sau bubițe.

Continuarea pe Revista Teo.