Acoperişul aeroportului din Istanbul s-a prăbuşit din cauza zăpezii. Mai multe zboruri au fost anulate 

O parte din acoperisul celui mai mare aeroport din Istanbul s-a prabusit din cauza zapezii. De altfel, întreg aeroportul a fost închis în urma viscolului, mai multe zboruri fiind anulate.

24 ian. 2022, 21:56
Acoperişul aeroportului din Istanbul s-a prăbuşit din cauza zăpezii. Mai multe zboruri au fost anulate 

Acoperişul aeroportului din Istanbul s-a prăbuşit din cauza zăpezii. Este vorba despre acoperişul terminalului cargo, aflat în construcţie.

Acoperişul aeroportului din Istanbul s-a prăbuşit

Compania aeriană care administrează Aeroportul din Istanbul (IGA) a anunţat suspendarea tuturor curselor aeriene, din cauza ninsorior abundente şi vizibilităţii reduse, informează cotidianul Hurriyet.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Ninge în fiecare zi, avem previziuni de la ANM pentru următoarele săptămâni

Potrivit unor surse citate de publicaţia Daily Sabah, o parte a acoperişului terminalului cargo, aflat în construcţie, al Aeroportului din Istanbul s-a prăbuşit luni, din cauza ninsorilor abundente. Reprezentanţii Aeroportului anunţă că nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului.

De asemenea, şi circulaţia rutieră a fost afectată de viscol. Mii de persoane au rămas blocate în trafic. În zona Küçükçekmece, drumul D-100, care face legătura între Edirne şi Istanbul este închis circulaţiei, potrivit Mediafax.

În unele zone din Turcia, ninsorile abundente au dus și la închiderea școlilor.

Reamintim că la sfârşitul lunii noiembrie, o furtună a făcut dezastru în Istanbul şi în mai multe zone din Turcia. Cel puţin patru persoane au murit, mai multe tiruri au fost răsturnate de vânt pe autostradă, iar casele oamenilor au rămas fără acoperiş.

Printre cele patru persoane care şi-au pierdut viaţa în Istanbul, din cauza vântului puternic, se află şi un cetăţean străin.

„Patru persoane, inclusiv un cetăţean străin, şi-au pierdut viaţa, iar 19 dintre concetăţenii noştri au fost răniţi, dintre care trei grav”, declara atunci guvernoratul din Istanbul.

Citeşte şi O furtună a făcut dezastru în Turcia. Cel puţin patru persoane au murit, tiruri răsturnate de vânt pe autostradă, iar mai multe case au rămas fără acoperiş VIDEO