Acord pentru Brexit. Juncker: Plecarea Marii Britanii din Uniunea Europeană este o tragedie

Publicat: Duminică, 25 Noiembrie 2018 11:22 // Actualizat: Duminică, 25 Noiembrie 2018 11:22 // Sursa: romaniatv.net

Plecarea Marii Britanii din Uniunea Europeană este "o tragedie", a declarat duminică preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, la sosirea la summitul european de la Bruxelles la care ar urma să se parafeze acordul ieşirii Londrei din blocul comunitar.

"Este o zi tristă. Să vedem că o ţară ca Marea Britanie - şi aş face aceeaşi remarcă în legătură cu toate celelalte - părăseşte UE nu este un moment de jubilare, nici de celebrare. Este un moment trist şi este o tragedie", a spus Jean Claude Junker, potrivit Agerpres.

Juncker a afirmat că acordul dintre UE şi Marea Britanie este cel mai bun posibil pentru Londra şi s-a declarat convins că parlamentul britanic va ratifica înţelegerea.

"Cred că guvernul britanic va reuşi să obţină sprijinul parlamentului britanic", a subliniat el.

"Aş vota în favoarea acestui acord deoarece este cel mai bun acord posibil pentru Marea Britanie. Acesta este acordul. Este cel mai bun acord posibil, iar Uniunea Europeană nu îşi va schimba poziţia fundamentală când este vorba de această chestiune", a declarat Juncker.

Liderii europeni se reunesc duminică, la Bruxelles, la un summit extraordinar pentru parafarea acordului privind termenii retragerii Regatului Unit din blocul comunitar şi a declaraţiei politice privind viitoarele relaţii dintre UE şi Londra.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Brexit Jean Claude Junker semnare acord Brexit
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 nov 14:34
Răspunde | Votează email 0 email
S-o ros...
Se repeta scenariul de pe "10". Se pare ca vor fi aceeasi actori, plus intariri. Ce avem noi aici ? Sa nu credeti ca numai prin Fundatia Stefan Batory s-au primit bani. De 2 ani, Institutiile Sorosiste ale Statului se fac ca ploua, fiind conduse de Sorosisti. Si acum "vor face" la fel. La astfel de actiuni PROGRAMATE (nu spontane) indreptate impotriva Ordinii Constitutionale va trebui ca Poporul sa reactioneze. Bineinteles, in limitele legale. Valorile, traditiile acumulate in peste 2.000 de ani (nu doar 100, cum incearca papagalii sorosisti si globalisti sa ne bage in cap !) vor trebui nu numai aniversate, ci si APARATE ! Reteaua oculta perversa (masonica) care a capusat Institutiile de forta ale Statului si Justitia (87%, masoni) nu mai au cum sa reactioneze, pentru ca vor pati precum Iorgovan, Timofte, Hossu s.a. Se vede ca Reteaua este internationala, infiltratii conducand, pana la Europarlamentare, si UE.
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H