Acrobaţii, parade şi artificii de Zilele Bucureştiului VIDEO

Zilele Bucureştiului s-au încheiat duminică seara în forţă. După trei zile pline de evenimente, în care oamenii au petrecut pe străzi şi în pieţele Capitalei, un grandios foc de artificii a luminat cerul. Parada trupelor de acrobaţi a fost atracţia serii. Bucureştiul a aniversat, în acest weekend, 553 de ani de la prima atestare documentară.

RomaniaTV.net
17 sept. 2012, 06:17

Timp de 3 zile, Bucureştiul s-a transformat într-o adevarată scenă de spectacole. Actorii, cântăreţii, saltimbancii, fanfarele şi meşteşugarii au ocupat pieţele şi bulevardele. Centrul Vechi a fost animat de muzică live, acrobaţii, mimă, teatru de stradă, spectacole cu picioroange şi costume, într-un festival dedicat promovării turistice a oraşului, denumit „Bucureşti – metropolă vie”.

Punctul de atracţie al serii a fost însă parada trupelor de acrobaţi, care a adus în Piaţa Constituţiei peste 2.000 de oameni. 24 dintre cei mai buni acrobaţi spanioli au făcut un show de senzaţie la zeci de metri înălţime. Seara s-a încheiat cu un spectaculos foc de artificii.

Bucureştenii au sărbătorit timp de trei zile 553 de ani de la prima atestare documentară.