ACS Poli Timişoara-UTA Bătrâna Doamnă. Se anunţă atmosferă explozivă la barajul Ligii 1

ACS Poli Timişoara-UTA Bătrâna Doamnă. Prima manşă a derby-ului Banatului, contând pentru barajul Ligii 1 de promovare/retrogradare, programat luni seară, de la ora 20.30, pe stadionul „Dan Păltinişanu“, ar putea strânge în tribune cel puţin 12.000 de spectatori.

12 iun. 2017, 11:21
ACS Poli Timişoara-UTA Bătrâna Doamnă. Se anunţă atmosferă explozivă la barajul Ligii 1

Până duminică vândusem 8.000 de bilete. E un interes mare, ne bucură că timişorenii sunt interesaţi de soarta acestei echipe. Capacitatea stadionului este de 30.000 de locuri, dar starea tribunei şi normele de siguranţă nu ne permit să vindem mai mult de 20.000 de bilete. Este un meci cheie pentru Timişoara.

Dacă reuşim să ne salvăm, avem promisiunea primarului că, din sezonul viitor, vom primi finanţare pentru a nu mai fi probleme. În acest an ne-am descurcat cu cel mai mic buget din Liga 1, circa 1.000.000 de euro. De la anul va fi altceva“, spune directorul de marketing al timişorenilor, Radu Birlica.

Vânzarea biletelor continuă la casieriile de la stadion până la ora meciului. Partida ACS Poli Timişoara – UTA Bătrâna Doamnă se va juca luni seara, de la ora 20.30. Returul este programat pentru ziua de joi, la Arad.