Acţiune în forţă în Târgu Jiu. Interlopii care s-au împuşcat pe străzi au fost prinşi

Trei interlopi periculoşi au fost prinşi la o săptămână de la scandalul cu împuşcături în Târgu Jiu. Trei bărbaţi au ajuns în arest, iar unul dintre ei este acuzat de tentativă de omor, informează România TV.

24 oct. 2016, 10:15
Acţiune în forţă în Târgu Jiu. Interlopii care s-au împuşcat pe străzi au fost prinşi

Au fost prinşi cei trei bărbaţi care au creat panică în centrul oraşului după ce au tras mai multe focuri de armă. Este vorba de o acţiune în forţă a poliţiştilor care s-a lăsat cu încătuşări în plină stradă. Poliţiştii spun că suspecţii, trei bărbaţi de etnie romă, au mai avut probleme cu legea. Un bărbat a fost rănit în urma acestui scandal care a avut loc în cartierul de romi Obreja din Târgu Jiu.

Mai mulţi romi au organizat o petrecere, iar la un moment dat a izbucnit o ceartă. Unul dintre participanţi la eveniment a scos un pistol şi a tras în piciorul unui tânăr. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu.

Acuzaţiile sunt de tentativă de omor, violare de domiciliu, violenţă şi uz de armă fără drept. Au fost emise deja mandate de arestare pe numele celor trei pe o perioadă de 30 de zile.

Citeşte şi ÎMPUŞCĂTURI în centrul oraşului Satu Mare. Trei tineri drogaţi au tras cu arma