Activitate oprită la centrul de vaccinare drive through din Piaţa Constituţiei

Activitatea Centrului de vaccinare drive through din Piaţa Constituţiei a fost oprită, miercuri după-amiază, din cauza unei defecţiuni la reţeaua electrică. Vaccinarea anti-COVID va fi reluată joi, programul fiind între orele 8.00 şi 20.00.

12 mai 2021, 17:34
Activitate oprită la centrul de vaccinare drive through din Piaţa Constituţiei

Activitate oprită la centrul de vaccinare drive through din Piaţa Constituţiei din cauza unei avarii la reţeaua electrică.

„În cursul zilei de miercuri, 12.05.2021, în jurul orei 14:30, ca urmare a unei defecţiuni în reţeaua electrică din zona centrală a Capitalei, a fost afectată şi activitatea Centrului de vaccinare drive-through deschis în Piaţa Constituţiei”, a anunţat Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB).

Urmare a opririi furnizării energiei electrice autorităţile au luat decizia sistării vaccinării pentru a nu se crea o aglomeraţie de maşini în zonă.

Citeşte şi: Medicul Adrian Marinescu despre testarea anticorpilor: „Dacă mi-am testat anticorpii după o lună, stau liniştit trei luni. Să vedem lucrurile mai echilibrat, nu trăim o apocalipsă”

„Pentru a se evita formarea unei aglomerări de autovehicule în zona Pieţei Constituţiei, împreună cu Poliţia locală, s-a luat decizia ca activitatea de vaccinare la Centrul drive-through să se încheie la ora 15:30, după utilizarea dozelor de vaccin care erau deja pregătite pentru administrare”, a comunicat ASSMB.

Miercuri, până la momentul opririi activităţii, au fost imunizate 341 de persoane.

Citeşte şi: Ai avut covid? De ce e bine să te vaccinezi la trei luni post-boală. Explicaţiile lui Virgil Musta