Actor de 49 de ani, mort de Covid. Fusese internat în spital pentru a doua oară, din cauza virusului

Actorul sârb Marko Živić a încetat din viață joi seara, în jurul orei 19.30, la Belgrad, după o luptă dură cu coronavirusul. Acesta avea 49 de ani.

14 oct. 2021, 22:14
Actor de 49 de ani, mort de Covid. Fusese internat în spital pentru a doua oară, din cauza virusului

Marko Zivic și-a petrecut ultimele zile în spital, conectat la un aparat cu oxigen, aceasta fiind a doua oară când actorul a fost internat din cauza coronavirusului. Prima dată când a fost internat a fost stabilizat în spital, astfel că a fost externat şi a continuat tratamentul la domiciliu, dar simptomele sale s-au agravat brusc. A doua oară, din păcate, actorul a pierdut bătălia cu virusul.

Lui Marko Zivic i s-a îndepărtat o tumoare malignă în 2008, care i-a afectat apoi părți din esofag și stomac. Invitat la emisiunea „Supraviețuitori” de pe K1, el a rememorat momentele dificile prin care a trecut, când a descoperit că are cancer.

Am descoperit-o complet din întâmplare. M-am dus la academicianul Dr. Predrag Peško, directorul Institutului pentru Boli ale Tractului Digestiv și am aflat că am o problemă abdominală și apoi boală esofagiană. Astăzi am o incizie de 15 centimetri, de-a lungul pieptului și abdomenului. Operația mea a durat șapte ore și jumătate„, spunea actorul.

Citeşte şi Şoc la Hollywood. Actorul găsit mort în casă luase o supradoză de cocaină, heroină şi fentanil

Marko Živić s-a născut la 4 aprilie 1972 la Kruševac. A terminat actoria în 1995 la Academia de Arte din Novi Sad, la clasa profesorului Rade Markovic. A lucrat în teatru și film şi a făcut parte din distribuția permanentă a Teatrului Terazije și angajat al Teatrului Dramatic din Belgrad. A câștigat multe premii şi a fost gazda emisiunii „Marko Živić show”, la TV Fox. A fost căsătorit timp de patru ani cu Natasa Pavlovic, prezentatoare sârbă, de care a divorțat acum mai bine de un deceniu.

Citeşte şi A murit actorul John Paragon. Avea 66 de ani, iar cauzele morţii nu se cunosc încă


loading...
Partenerii noștri