A murit actorul John Paragon. Avea 66 de ani, iar cauzele morţii nu se cunosc încă

A murit actorul John Paragon, cunoscut din filmul „Pee-wee's Playhouse” şi din serialul Seinfeld. Avea 66 de ani, iar cauzele morții nu se cunosc încă. Absolvent al grupului de improvizație, The Groundlings, a lucrat la mai multe proiecte pentru copii.

18 iun. 2021, 18:34
A murit actorul John Paragon. Avea 66 de ani, iar cauzele morţii nu se cunosc încă
A murit actorul John Paragon

A murit actorul John Paragon. Potrivit TMZ, s-a stins din viaţă în aprilie din „cauze necunoscute”, iar veștile despre moartea sa fiind făcute publice doar săptămâna aceasta.

Candidatul la Emmy este cel mai bine cunoscut pentru rolul lui Jambi în emisiunea TV pentru copii care a avut loc din 1986 până în 1990 alături de Paul Reubens în rolul Pee-wee Herman a murit la vârsta de doar  66 de ani.

Printre celelalte roluri memorabile ale sale se numără Cedric, jumătate din cuplul homosexual Bob și Cedric din serialul de televiziune Seinfeld. De asemenea, a scris mai multe scenarii, printre care Mistress of the Dark, Twin Sitters și The Paragon of Comedy.

Citeşte şi: Doliu în lumea filmului. Actorul John Gabriel a murit!

A murit actorul John Paragon

Paragon a lucrat cu Walt Disnet Imagineering pentru spectacole de improvizație în parcurile tematice Disney, inclusiv în interpretarea rolului lui Lucky the Dinosaur în timpul testelor figurii animatronice.

De asemenea, a revenit cu rolul său Jambi the Genie din Pee-wee Herman, în spectacolul de pe Broadway, care s-a ţinut în octombrie 2010 la Teatrul Stephen Sondheim.

John Dixon Paragon s-a născut în Alaska, dar a crescut și a urmat școli în Fort Collins, Colorado. El a început în grupul de improvizație din Los Angeles, The Groundlings, alături de Paul Reubens și Phil Hartman, scrie Evz.ro.