Actor propus pentru Oscar, candidat PNL la primărie

Ovidiu Pîrşan, actorul care face parte din distribuţia filmului „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii” de Radu Jude, s-a înscris în PNL şi va candida la primăria Vlădaia, locul unde a copilărit.

24 feb. 2024, 13:40
Actor propus pentru Oscar, candidat PNL la primărie
Actor propus pentru Oscar, candidat PNL la primărie

Anunțul a fost făcut de preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu. Ovidiu Pîrșan este propunerea României pentru premiile Oscar, fiind un actor cu multe șanse de reușită atât în cariera artistică, cât și în politică.

Citește și: Dan Șucu, despre zvonurile legate de candidatura la Primăria Capitalei. Ce spune patronul Rapidului despre intrarea în politică

Actor propus pentru Oscar, candidat PNL la primărie

Ovidiu Pîrşan se deplasează într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier. Dificultățile prin care trece sunt cu atât mai mult de apreciat, susține președintele PNL Mehedinți: „Sunt puţini oameni ca Ovidiu Pîrşan, care nu s-au lăsat intimidaţi de viaţă, de circumstanţe, ci au depăşit momentele tragice pentru a-şi construi o viaţă de succes. Este un model pentru mulţi dintre noi, de aceea sunt foarte mândru că este parte a familiei PNL Mehedinţi. Mai mult chiar, ne bucurăm că putem să îi susţinem visul: de a fi candidat la primăria comunei Vlădaia”.

Ovidiu „trăiește în Drobeta-Turnu Severin, este antreprenor, are o pensiune, și se gândește să candideze la primăria din Vlădaia, comuna în care a crescut. „Hai, te rog, măcar încearcă”, își amintește că a insistat femeia de la ONG-ul Motivation.” scria cotidianul Libertatea la sfârșitul anului trecut.

Ovidiu Pîrșan este la primul său rol într-un film. Are 38 de ani și de 15 ani este imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui grav accident rutier petrecut în Grecia. Despre aceasta tragedie el vorbește în filmul „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii” de Radu Jude, propunerea României pentru premiile Oscar.

Citește și: Florin Călinescu şi-a anunţat candidatura: „Mă preocupă un singur lucru. Să conving 10 milioane de români care nu se duc la vot”