Dan Șucu, despre zvonurile legate de candidatura la Primăria Capitalei. Ce spune patronul Rapidului despre intrarea în politică

Afaceristul Dan Șucu, finanțator la echipa de fotbal Rapid, se află printre numele vehiculate în ultima vreme ca posibili candidați la funcția de primar al Capitalei.

23 feb. 2024, 11:57
Dan Șucu, despre zvonurile legate de candidatura la Primăria Capitalei. Ce spune patronul Rapidului despre intrarea în politică

Dan Șucu a decis să vorbească despre acest subiect și să elimine orice alte zvonuri de acest gen.

„Am spus-o de atâtea ori până acum, nu sunt interesat de o carieră politică. Am văzut și eu că a reapărut această informație în mass media, dar nu e nimic adevărat”, a precizat Dan Șucu în exclusivitate pentru Gsp.ro.

Citește și Silvestru Şoşoacă dă cărţile pe faţă în scandalul cu preşedinta SOS România, Diana Şoşoacă: „Este o vedetă disperată după rating. Uită de mine, de bun simţ, de orice”

Afaceristul e interesat strict pe meciul pe care Rapid îl are, vineri, în deplasare, cu Poli Iași, afirmând că va fi în tribune pentru a-și susține echipa în lupta pentru titlu. „A început să-mi placă să fiu acolo, alături de echipă, chiar dacă uneori stau cu inima cât un purice. Iar acum, cu Poli Iași, nu este deloc un meci ușor, cum s-ar putea crede”, a mai spus patronul Mobexpert.

Citește și Marcel Ciolacu anunţă „hectare de bani” pentru agricultori şi laudă demiterea şefului de la APIA

După decizia privind comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare, Coaliția face planuri pentru Primăria Capitalei.

Varianta cea mai probabilă pentru Primăria Capitalei e un candidat unic susținut atât de PSD, cât și de PNL. Asta, deși, pe margine, la PSD se încălzește Gabriela Firea, iar la PNL – Sebastian Burduja. În presă e vehiculat și numele lui Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar.

Ce spune Sebastian Burduja despre candidatura la Primăria Capitalei: „Două treimi din bucureşteni ne-au spus că nu-l mai suportă pe Nicuşor”

„Sunt preşedintele filialei PNL Bucureşti şi n-aş fi acceptat provocarea de a fi preşedinte de filială dacă n-aş accepta provocarea de a fi candidat şi primar general”, a declarat Sebastian Burduja într-un interviu la Antena3.

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a oferit o soluție concretă pentru rezolvarea problemelor din sistemul de termoficare și pentru reducerea facturilor.

„Înțeleg că domnul Nicușor Dan nu are această problemă, dânsul având la primărie un sistem propriu de încălzire-răcire și am înțeles că și acasă ar fi tot cu centrală proprie, dar, totuși, dânsul este primar și rog de la bun început să lase puțin campania și să facă niște lucruri simple. I-am pus chiar noi la dispoziție, din partea Ministerului Energiei, 590 de milioane de euro, fonduri pentru reabilitarea rețelei. Tot ce trebuie să facă este să depună un proiect. Nu este nicio filozofie”, a spus Sebastian Burduja, alături de directorul general al ELCEN Claudiu Crețu.