Actor român, condamnat la șapte ani de închisoare, după ce a agresat sexual mai multe femei, sub amenințarea cuțitului

Actorul Alexander Zudor, de 46 de ani, a fost condamnat la șapte ani de închisoare cu executare, pentru că a ameninţat cu un cuţit mai multe femei din Capitală pentru a le agresa sexual.

02 aug. 2021, 17:23
Actor român, condamnat la șapte ani de închisoare, după ce a agresat sexual mai multe femei, sub amenințarea cuțitului

Actorul și modelul, Alexander Zudor, de 46 de ani,  a fost condamnat la șapte ani de închisoare cu executare, pentru că în perioada noiembrie-decembrie 2020, a agresat sexual sub amenințarea cuțitului mai multe femei din Capitală, din sectoarele 4 și 5. Faptele au fost săvârșite pe străzi și într-o scară de bloc.

Judecătoria Sectorului 5 a decis condamnarea lui Alexander Zudor la 5 ani şi 4 luni de închisoare pentru viol (faptă comisă în 1 noiembrie 2020), la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă de viol (comisă în 5 decembrie 2020), la 2 ani şi 6 luni de închisoare pentru tentativă la viol (infracţiune din 15 decembrie 2020).

„(…) contopeşte pedepsele cu închisoarea de: 5 ani şi 4 luni, 2 ani şi 6 luni şi 2 ani şi 6 luni şi aplică pedeapsa cea mai grea de 5 ani şi 4 luni închisoare, la care adaugă sporul obligatoriu de 1 an şi 8 luni închisoare (o treime din suma celorlalte pedepse – 5 ani), în final urmând ca inculpatul Zudor Alexander să execute pedeapsa de 7 ani închisoare în regim de detenţie”, se arată în decizia instanţei.

Bărbatului i s-au interzis mai multe drepturi și este nevoit să plătească 5.000 de lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, în termen de 10 zile.

Actorul Alezander Zudor a violat o femeie într-o scară de bloc din Sectorul 4

Inițial actorul Alezander Zudor a fost pus sub arest preventiv, la începutul lui februarie, după ce Poliția a fost alertată, de către un cetățean, la 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, că prietenam sa care se deplasa spre locuința din Sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

La scurt timp o altă femeie, care s-a prezentat la Poliție, a reclamat că, în 5 decembrie, în jurul orei 21.30,  în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, potrivit news.ro.

Ambele cazuri au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

„La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei  21.00,  în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale. Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situaţiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate”, arăta sursa citată.


loading...
Partenerii noștri