Actorii au protestat în faţa Teatrului Naţional: Tudorele, abrogă OUG 7!

Actori ai Teatrului Naţional din Capitală au protestat duminică în faţa instituţiei, cerând abrogare a OUG 7, de modificare a legilor justiţiei. 

RomaniaTV.net
03 mart. 2019, 17:15

Protestul actorilor Teatrului Naţional s-a desfăşurat în faţa teatrului, printre participanţi aflându-se Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ. Mihai Călin, Marius Manole.

„Nu e un spectacol, Nu e uşor să vii şi să prfotestezi este un risc asumat. Dacă lucruruole merg normal într-o ţară, nu ai de ce să proestezi. Totul merge din ce în ce în ce mai prost”, a declarat Victor Rebngiuc, în aplauzele celor prezenţi, potrivit News.ro.

Ce se întâmplă în ţară este ceva ruşinos”, a declarat şi Mariana Mihuţ.

Actorul Marius Manole este cel care de fapt a anunţat în cursul acestei săptămâni intenţia artiştilor de a se solidariza cu manifestaţiile organizate de magistraţi pe tema Ordonanţei de modificare a legilor justiţiei.

Protestatarii aveau o bucată mare de pânză pe care scrie „Tudorele, abrogă OUG 7″.

De asemenea, unii dintre manifestanţi aveau pancarte pe care scria „:Independenţa justiţiei”, „tudorel, demisia”

Actorul Marius Manole a anunţat că duminică, înaintea spectacolului „Revizorul” de la Teatrul Naţional, va fi alături de colegii săi în faţa teatrului, purtând o banderolă albă la mână, banderolă pe care o vor purta până când OUG va fi retrasă.