Actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano. Ce s-a înâmplat pe platoul de filmare

Las Fierbinţi este unul dintre cele mai apreciate seriale televiziate din România. Cu prilejiul Zilei Naţionale, regizorul a pregătit un episod special, care îi va ţine cu sufletul la pe telespectatori.

01 dec. 2020, 08:28
Actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano. Ce s-a înâmplat pe platoul de filmare

Puţini ştiu însă că actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano. Astfel, în ultima vreme, protagoniştii serialului nu mai aveau voie să filmeze decât în faţa clădirii din cauza regulilor stricte impuse de autorităţi.

Actorii din Las Fierbinţi nu mai au voie să filmeze în barul lui Bobiță și în casa lui Celentano. Cu ce schimbări a venit pandemia de coronavirus

“Da, este adevărat că nu mai aveau voie să filmeze înăuntru după noile reguli. Au terminat joia trecută filmările şi acum avem deschis non-stop pentru clienţii din sat. Doar că trebuie să baţi la uşă sau să suni pe numărul afişat şi ţi se deschide dinăuntru, dar cumperi ce vrei şi ieşi pe terasă sau în faţa barului”, a spus patronul barului, pentru Click.

Deşi temperaturile sunt din ce în ce mai scăzute, pe terasă şi în faţa barului era plin de oameni veniţi din Bacău, Vâlcea sau Bucureşti, după numerele de la maşini.

Din păcate, nici un localnic nu s-a încumetat să iasă pe frig la o bere. Am intrat şi noi în bar şi o doamnă cu mască pe faţă ne-a întâmpinat din spatele barului şi ne-a vândut magneţi de frigider, plus alte accesorii, dar şi sucuri la 7 lei sticla.

Proprietarul casei lui Celentano nu mai vrea să-și mai folosească locuința pentru filmări

“Suntem din Fierbinţi, că doar ne-aţi găsit aici. Mi-am luat şi eu casă aici ca şi mulţi dintre actorii care joacă în serial (şi familia interpretei Dalidei, actriţa Ecaterina Ladin, s-a mutat aici, n.r.). Se mută lumea aici că e linişte. Da liniştea asta costă cam 600.000 de lei, atât e o casă pe aici.

Dar e curat şi linişte. Aveţi ce să vedeţi pe aici. Mergeţi şi la fosta casă a lui Celentano (în serial e jucat de Adrian Văncică, n.r.). Acum nu se mai filmează nimic, au scos şi tot ce era pe casă, au mutat tot. Nu mai vrea omul să filmeze în curtea lui. S-a săturat să vină oamenii să o vadă ca la urs. A luat destui bani, îi ajunge”, ne-a spus domnul respectiv.

Citeşte şi: Las Fierbinţi, episod special de Ziua Naţională a României