Las Fierbinţi, episod special de Ziua Naţională a României

De Ziua Naţională a României, Pro TV difuzează un episod special din Las Fierbinţi. Tradiția locului spune că e ziua în care Vasile, primarul, are o ocazie fabuloasă de a mai fura niște bani din fondurile publice. Dacă va reuși și în acest an să-și pună în aplicare planul, se va vedea în episodul de luni seara.

30 nov. 2020, 19:49
Las Fierbinţi, episod special de Ziua Naţională a României
Las Fierbinţi, episod special de Ziua Naţională a României

Las Fierbinţi, episod special de Ziua Naţională a României. Creativitatea lui Vasile generează o strategie prin care să scoată niște bani din fondurile primăriei, dedicate Zilei Naționale a României, cu ajutorul lui Bobiță.

Folosindu-se de organizarea unui concurs cu premii substanțiale pentru fierbințeni, prin care desemnează gospodarul care are ”cea mai frumoasă casă decorată special de 1 decembrie” sau localnicul care face ”cea mai bună fasole cu ciolan”, cei doi speră să dea lovitura, potrivit lasfierbinti.protv.ro.

Citeşte şi: Probleme pentru Firicel din ”Las Fierbinți”. Ce se întâmplă în viața actorului

Las Fierbinţi, episod special de Ziua Naţională a României

Spiritele se vor încinge atunci când Aspirina îi va confrunta pe Vasile și Bobiță, le va demasca planul. ”Am chemat PRO TV-ul, Vasile. Să facă un reportaj despre ce primar bun ești tu și cum dai premii în sat. Eh, și o să mă duc pe la fiecare, că știu pe unde stă, să-i filmeze”, îi va spune aceasta primarului.

Un transport cu ajutoare de la Uniunea Europeană va face valuri pe ulițele din Fierbinți. Celentano și Firicel se alătură și ei grupului de săteni care așteaptă în ploaie și frig campionul cu ”haine, televizoare, frigidere, mâncare și poate niște… euro”.

Citeşte şi: Bobonete are cea mai scumpă maşină din „Las Fierbinţi”. „Brânzoi” face dezvăluiri în premieră despre actorii din celebrul serial

Câţi bani câştigă sătenii din Las Fierbinţi

Las Fierbinţi de pe Pro TV este unul dintre cele mai longegive seriale, în luna septembrie a acestui an a debutat cel de- al 18-lea sezon.

Cei mai smulţi care apar în serial sunt deja actori consacraţi, însă sunt şi personaje figurative sau secundare, care nu sunt cunoscute. Pentru cei din urmă se apelează şi la localnici, care au dezvăluit câţi bani primesc de la Pro TV.

Spre exemplu, mie, ca am aparut intr-un cadru scurt, in peisaj, mi s-a oferit 50 de lei. Ei sunt foarte seriosi, fac contracte pentru fiecare om care participa la filmari. Celor care au de filmat mai multe ore le dau si 100 de lei, 150 de lei. Cel mai bine sunt platiti cei in casele carora se filmeaza, in curtile lor. Acestia iau si cate 200-300 lei, uneori si mai mult‘, a mărturisit unul dintre localnici, potrivit Wowbiz.ro.