Actorii serialului „La Bloc”, reuniţi după 10 ani. Vezi cum arată acum şi ce s-a ales de unii

Au trecut peste 10 ani de la primul episod difuzat din serialul “La Bloc”. Cu toţii de amintim cu drag de Nelu, Costel şi Lili. Timpul a trecut şi vieţile unora s-a schimbat radical. Spre exemplu, Mihai Coadă a decis să se călugărească.

RomaniaTV.net
26 nov. 2013, 10:10
Actorii serialului „La Bloc”, reuniţi după 10 ani. Vezi cum arată acum şi ce s-a ales de unii

De 1 decembrie, PRO TV va difuza reuniunea actorilor din cel mai iubit serial românesc: „La bloc„.

La peste 10 ani de la primul episod difuzat din serialul „La Bloc„, românii îşi vor găsi o parte din îndrăgiţii „blocatari” în Saint Tropez, unde Nelu (Mihai Coadă), Costel (Dragoş Moştenescu) şi Lili (Mariana Dănescu) se vor prezenta ca fiind milionari români fugiţi de criza şi nebunia din ţară, adapostiţi în liniştea şi splendoarea unui castel de milioane de euro.

Mihai Coada era unul dintre cei mai îndrăgiţi actori pentru perioada în care se difuza sitcomul „La bloc”. Incredibil este că dacă pe atunci îl interpreta pe Nelu Curca, în prezent rolul vieţii lui este acela de călugăr.

„Eu m-am intors la Dumnezeu dintr-un pacat foarte greu. In 1994 am facut un pacat si am simtit ca este un pacat greu. Mi-aduc aminte de un vis. Si cred ca a fost de la Dumnezeu, pentru ca in el aparea Crucea. Se facea ca a venit cineva langa mine si m-a dus in Cosmos cu o viteza uriasa. Instantaneu m-am aflat in fata unei cruci luminoase, asezata cumva orizontal, dar departe. Percepeam distanta, spatiul pana acolo. Si eu am intrebat pe cel care ma dusese: „Doamne, ce o fi dincolo?”. Si in clipa aceea m-am trezit. Visul acesta, dintr-o data, m-a cutremurat. Si Crucea, crucea aceea nu pot s-o uit…”, a declarat actorul Mihai Coada într-un interviu pentru revista „Lumea credintei”.

Citeşte şi: Americanu’ din serialul „La bloc” trăieşte din indemnizaţiile copiilor